G.News

Останні новини України та Світу

ФОТО. «Що за ніч!» Довбик прокоментував перемогу над Атлетіко

3 січня відбувся матч 19-го туру Ла Ліги між командами «Жирона» та «Атлетіко». Гра завершилася з рахунком 4:3 на користь жиронців.

Український форвард «червоно-білих» Артем Довбик вийшов на поле у стартовому складі та відіграв 67 хвилин, після чого був замінений на Крістіана Стуані. На 39-й українець відзначився асистом на Дейлі Блінда.

Після гри 26-річний футболіст прокоментував перемогу над «матрацниками» у своєму офіційному Instagram-акаунті: «Що за ніч!»

ФОТО. «Що за ніч!» Довбик прокоментував перемогу над Атлетіко

Наставник “Атлетіко” Дієго Сімеоне, попри поразку, висловив своє задоволення виступом своїх підопічних у грі з “Жироною”. Він зазначив, що команда продовжує розвиватися та продемонструвала багато хороших моментів у цьому матчі. Також тренер висловив підтримку футболістам, закликавши їх не засумувати і наполягаючи на тому, що вони повинні залишатися позитивними та працювати над покращенням своїх недоліків.

Звичайно, перемога “Жирони” над такою сильною командою як “Атлетіко” викликає дивовиження та провокує розмову про можливі зрушення в топовій шпальті чемпіонату Іспанії. Вже зараз можна здогадатися, що “Жирона” може стати одним з потенційних аутсайдерів та претендентів на зниження в класі, проте її виступи в цьому сезоні показують, що команда зробила значний крок уперед.

Для “Атлетіко” гра з “Жироною” стала третьою поразкою в поточному сезоні Ла Ліги, що може негативно позначитися на їхньому становищі в турнірній таблиці. Проте, тренерський штаб та гравці мають достатньо часу на аналіз гри, виправлення помилок та покращення своїх навичок перед наступними зустрічами.

Український форвард Артем Довбик продовжує показувати хорошу гру у складі “Атлетіко” та демонструє свої навички у міжнародному рівні. Його асист на Дейлі Блінда свідчить про його важливу роль у команді та його здатність до передачі м’яча на користь своїх партнерів. Важливо, що Довбик продовжує набирати геймпрактику і заробляти довіру тренерського штабу “Атлетіко”.

Загалом, гра між “Жироною” та “Атлетіко” приносить багато інтриги та підсилює конкуренцію в чемпіонаті Іспанії. Цей поєдинок може бути сприяти слідуючим змаганням та досягненню великих успіхів для обох команд.

Джерело: sport.ua