G.News

Останні новини України та Світу

Що подивитися на Netflix у січні: список найочікуваніших прем’єр з датами

Повний список найочікуваніших прем’єр січня на Netflix – дізнавайтеся далі.

Не пропустіть 5 культових фільмів, які змотивують почати новий рік з чистого аркуша

Фільми, які вийдуть на Netflix у січні

  • “Між нами” – 3 січня. Гостросюжетний фільм про аб’юзивні стосунки двох жінок, які стають заручницями вбивства, що радикально змінює їх життя.

“Між нами”: дивіться онлайн трейлер фільму

Favbet допомагає зробити неможливе реальним. Зручний сервіс для ігор, казино, ставки на спорт – кожен знайде те, що йому до смаку.

  • “Снігова спільнота” – 4 січня. За сюжетом, пасажирський літак розбивається в Андах. Уцілілі змушені об’єднати зусилля й покладатися лише одне на одного, щоб вижити та знайти шлях додому.

“Снігова спільнота”: дивіться онлайн трейлер фільму

  • “Солодка скорбота” – 5 січня. Оплакуючи втрату свого чоловіка-письменника, художник вирушає разом із найкращими друзями до Парижа, де на них чекають заплутані таємниці й сувора правда.

“Солодка скорбота”: дивіться онлайн трейлер фільму

  • “Зліт” – 12 січня. За сюжетом, професійний злодій зі своєю досвідченою командою готується до ризикованої справи: викрасти золото вартістю 500 мільйонів доларів із літака, який летить на висоті 12 кілометрів.

“Зліт”: дивіться онлайн трейлер фільму

  • “Марія-Антуанетта” – 15 січня. Історія становлення юної королеви – розкішний та ізольований спосіб життя, який спричинив її загибель.

“Марія-Антуанетта”: дивіться онлайн трейлер фільму

“Турист”: дивіться онлайн трейлер фільму

  • “Кухня” – 19 січня. Ізі збирається втекти з одного з останніх житлових комплексів Лондона – “Кухні”. Однак, після появи Бенджі постає перед складним вибором.

“Кухня”: дивіться онлайн трейлер фільму

Серіали, які вийдуть на Netflix у січні

  • “Твоя перша остання брехня” – 1 січня. Чоловіка військової Маї вбили, про що вона дізнається з допомогою прихованої відеоняні. Так дівчині вдається розкрити небезпечну змову, що тягнеться роками.

“Твоя перша остання брехня”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Брати Сунь” – 4 січня. На родину члена тріади з Тайбея націлюється таємничий ворог. Щоб врятувати мати та молодшого брата, Тайбей вирушає до Лос-Анджелеса.

“Брати Сунь”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Створіння Кенсона” – 5 січня. Події розгортаються у 1945 році в Сеулі. Там підприємець і детективка борються за виживання та стикаються з чудовиськом, якого породила людська жадібність.

“Створіння Кенсона”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Довіра: Гра на жадібності” – 10 січня. Це реаліті-шоу, в якому незнайомці змагаються за 250 тисяч доларів. Що вони вирішать робити з призом?

“Довіра: Гра на жадібності”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Хлоп’я поглинає всесвіт” – 11 січня. Події цього серіалу розгортаються в австралійському Брисбені у 1980-х роках. Головним героєм є юнак, який усвідомлює сувору правду життя та протистоїть загрозам, які нависли над його сім’єю.

“Хлоп’я поглинає всесвіт”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Чемпіон” – 11 січня. Репер Боско виходить із в’язниці та готовий повернутися на сцену. У той час його сестра Віта починає власну кар’єру, що піддає випробуванню їхній сімейний зв’язок.

“Чемпіон”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Убивчий суп” – 11 січня. Сваті мріє відкрити власний ресторан, але несподіване вбивство зриває її плани. Разом із коханцем вона наважується на ризикований крок – він замінює її чоловіка.

“Убивчий суп”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Детектив Форст” – 11 січня. Детектив залишається без роботи через неоднозначний підхід до розслідування. Однак це не зупиняє його на шляху до розгадки таємниці серії жорстоких вбивств.

“Детектив Форст”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Гризельда” – 25 січня. Гризельда Бланко разом з трьома маленькими синами втекла з Медельїна до Маямі. Жінка також мала кілограм кокаїну, що допомогло їй стати безжальною власницею успішної наркоімперії.

“Гризельда”: дивіться онлайн трейлер серіалу

  • “Володарі всесвіту: Революція” – 25 січня. У цьому перезапуску He-Man з’являється новий лиходій у вигляді Хордака, в Скелетор повертається у новому вигляді.

“Володарі всесвіту: Революція”: дивіться онлайн трейлер серіалу

“Бебі Бандіто”: дивіться онлайн трейлер серіалу

Netflix надає широкий вибір фільмів та серіалів у січні цього року. Одним з найочікуваніших фільмів є “Між нами”, який розповідає про аб’юзивні стосунки двох жінок, які стають заручницями вбивства. Цей гостросюжетний фільм обіцяє захоплюючу історію, яка радикально змінить життя головних героїнь.

Інший цікавий фільм, що вийде у січні, – “Снігова спільнота”. Це історія про групу уцілілих пасажирів літака, який розбивається в горах. Вони мають зробити неможливе, щоб вижити та знайти шлях додому. Цей фільм обіцяє напружену атмосферу та несподівані повороти подій.

У числі серіалів, які вийдуть на Netflix у січні, є “Твоя перша остання брехня”. Це цікава та емоційна історія про жінку, чий чоловік був вбитий, і вона вирішує розкрити змову, що тягнеться роками. Цей серіал обіцяє захоплюючий сюжет та незвичайні повороти подій.

Крім цього, серед серіалів на Netflix у січні є “Гризельда”. Це історія про жінку, яка втекла з Медельїна до Маямі з метою стати безжальною власницею наркоімперії. Цей серіал обіцяє найвищу напругу та дуже сильних героїв.

Згадані фільми та серіали – лише кілька з численних новинок, які будуть доступні на Netflix у січні. Сервіс продовжує задовольняти потреби всіх глядачів, незалежно від їхнього смаку.

Джерело: kino.24tv.ua