G.News

Останні новини України та Світу

Бджоляр, Бідолашні створіння та Ґолда: це 19 нових фільмів січня

Джейсон Стейтем у новому бойовику про шахраїв, прем’єра нового фільму Йоргоса Лантімоса з Еммою Стоун  – цей січень підготував чимало цікавих прем’єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про фільми, які виходять у прокат.

Наступний гол – переможний

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: комедія, спорт, драма. 

У головних ролях: Майкл Фассбендер, Оскар Кайтлі, Каймана, Девід Фен, Рейчел Гауз, Вілл Арнетт, Елізабет Мосс та інші.

Тривалість: 1 год 43 хв.

Про що

Наближаються кваліфікаційні матчі для участі у черговому чемпіонаті світу з футболу. Матчі минулих років продемонстрували, що однією з найгірших національних збірних світу можна вважати команду з Американського Самоа. Якось вони програли австралійцям із розгромним рахунком 31:0. Для покращення рівня гри їм потрібен хороший тренер. Для Томаса Ронгена така робота – справжнє заслання. Однак жага гравців до перемоги змушує його залишитися та продовжити тренування.

Нічний заплив

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: трилер, горор. 

У головних ролях: Керрі Кондон, Вайатт Рассел, Ненсі Ленехан, Бен Сінклер, Джоді Лонг та інші.

Тривалість: 1 год 56 хв.

Про що

Колишній професійний бейсболіст Рей разом з дружиною та дітьми переїжджає до нового будинку. Нещодавно Рей покинув спорт через травму і тепер потребує відновлення. Закинутий басейн на задньому дворі будинку міг би стати хорошою допомогою у реабілітації чоловіка. До того ж дітям було б цікаво проводити час у воді. Разом родина прибирає та готує басейн до запуску. Тоді ніхто ще не знав, які таємниці приховує в собі цей будинок. Занурення у води басейну запускає ланцюжок подій, фінал яких відомий заздалегідь.

Містер Блейк до ваших послуг

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: комедія, романтика. 

У головних ролях: Джон Малкович, Фанні Ардан, Емілі Декенн, Філіп Бас, Крістел Хенон та інші.

Тривалість: 1 год 40 хв.

Про що

За бестселером, що зачарував понад мільйон читачів, – комедійна історія, сповнена романтики, чарівна та мила і налаштовує на позитив. Колишній бізнесмен влаштовується мажордомом до старовинного палацу, де живуть дивні, але милі жінки.

Метелик Патрік: на крилах мрії

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: анімація, сімейний, пригоди. 

У головних ролях: Мена Массуд, Трістан Ді Лалла, Вел Мервіс та інші.

Тривалість: 1 год 22 хв.

Про що

Метелик Патрік – дуже розумний, однак він не вміє так майстерно літати, як інші метелики, бо одне з крил у нього зовсім маленьке. Патрік мріє про подорож, хоча мама відмовляє його від далеких перельотів. Поряд із вірними друзями такі труднощі подолати значно легше. Разом із гусінню Марті та метеликом Дженніфер, яка боїться висоти, Патрік вирушає у дорогу. Головною перепоною на шляху стане те, що не до снаги навіть більш дорослим і досвідченим метеликам. Патріку належить подолати всі страхи та прийняти свої унікальні крила. Дорога не буде легкою: доведеться пережити негоду та зустрітися з недоброзичливими птахами. Зрештою Патрік відчує, що наближає до мети не міцність крил, а рішучість, мужність та підтримка вірних друзів.

Дике серце

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: пригоди, сімейний. 

У головних ролях: Марта Габерланд, Дітер Халлерворден, Томас Певенаж, Лукас Таверн’є та інші.

Тривалість: 1 год 33 хв.

Про що

Для 11-річної Анні переїзд з великого міста до сільської місцевості не видається чимось правильним. До того ж це означає зміну школи, а нові знайомства не завжди бувають приємними. Передчуття дівчинку не підвело, бо однокласниці одразу ж взялися насміхатися з неї. Головна розрада Анні – малювання. Вона створює комікс, головним героєм якого є кінь з білою плямою на лобі. Саме таку тварину вона і зустріла, прогулюючись околицями. Неподалік діє кінна ферма, тож коні вільно ходять довкола. Захоплення конями розділяє також один з однокласників дівчинки. Якось діти дізнаються, що конокради хочуть викрасти тварину. Настав час захищати того, кого любиш.

Бджоляр

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: бойовик, екшн, трилер. 

У головних ролях: Джейсон Стейтем, Джеремі Айронс, Джош Гатчерсон, Еммі Ревер-Лемпман, Боббі Надері, Мінні Драйвер, Філіція Рашад та інші.

Тривалість: 1 год 41 хв.

Про що

Містер Клей справляв враження миролюбивої людини, яку найбільше за все цікавлять бджоли. Від примарної слабкості не залишилось і сліду, коли злагоджена група шахраїв ошукала близьку йому людину місис Паркер. Клей розпочинає боротьбу з аферистами, розраховуючи тільки на свої сили. Насправді він має неабиякий досвід не лише у бджільництві. Колись він був членом засекреченої організації. Сили у протистоянні між містером Клеєм та розгалуженою мережею злочинців дійсно не рівні. Дедалі очевиднішим стає, що перевага на боці Клея.

Прісцилла

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: драма, біографія. 

У головних ролях: Джейкоб Елорді, Кейлі Спені, Ері Коен, Дагмара Домінчик, Тім Пост, Ден Бірн, Лінн Гріффін та інші.

Тривалість: 1 год 53 хв.

Про що

Неочікуване знайомство з Елвісом Преслі перевертає життя юної Прісцилли. Король рок-н-ролу оточує її увагою, вишуканими подарунками… і стінами свого палацу. Дівчина навіть не мріяла про весілля з кумиром мільйонів, та невдовзі вони стають головною парою Америки. Але чим обернеться це солодке й безтурботне життя?

Школа магічних тварин: Таємниця шкільного подвір’я

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: сімейний, комедія, пригоди. 

У головних ролях: Емілія Майєр, Лорис Сичровски, Ліліліт Джулі Джона, Леонард Конрадс, Рік Каваніан та інші.

Тривалість: 1 год 43 хв.

Про що

Школа Вінтерштайн вже 250 років навчає дітей поводження з магічними тваринами. Звірятко у кожного учня своє, воно стає другом на все життя. Однак не кожній дитині щастить одразу отримати тваринку. Іді в цьому поталанило – вона має лисичку. До ювілею навчального закладу потрібно підготувати виставу. Це буде мюзикл про появу школи. Відповідальна за увесь спектакль Іда. Неабияк доведеться попрацювати, адже головну роль у виставі хоче виконати одна з найвередливіших дівчаток, а АннаЛена, голос якої найкращий, дуже соромиться.

Бідолашні створіння

Прем’єра: 18 січня.

Жанр: фантастика, комедія, драма. 

У головних ролях: Емма Стоун, Віллем Дефо, Марк Руффало, Рамі Юссеф та інші.

Тривалість: 2 год 21 хв.

Про що

Фільм режисера Йорґоса Лантімоса та продюсерки Емми Стоун розповідає неймовірну історію про фантастичну еволюцію Белли Бакстер. Геніальний та неординарний вчений Ґодвін Бакстер повертає молоду жінку до життя і стає її наставником. Однак, прагнучи нового досвіду, Белла тікає зі спритним і нечистим на руку адвокатом. Разом вони вирушають у буремну пригоду через континенти. Вільна від упереджень свого часу, героїня стає непохитною у своїй меті – боротися за рівність і свободу.

Рольові ігри

Прем’єра: 18 січня.

Жанр: комедія, екшн. 

У головних ролях: Кейлі Куоко, Девід Оєлово, Білл Наї, Конні Нільсен та інші.

Тривалість: 1 год 40 хв.

Про що

Емма та Дейв готуються відзначити чергову річницю весілля. Раптом розмірене та неквапливе життя йде шкереберть. Для Дейва лишалося загадкою, куди періодично зникає його дружина, допоки йому не відкривають цю таємницю. Виявляється, що впродовж довгих років вона вбиває людей на замовлення. Як це зазвичай буває, тільки-но вона захотіла полишити цей небезпечний бізнес, на неї оголошують полювання. Емма надто сильно цінує сім’ю, щоб вплутувати у ці справи Дейва і ризикувати його життям. Однак зараз іншого вибору не лишається. Пара мусить заново вибудувати стосунки, щоб захистити Емму і родину від її колишніх роботодавців.

Іа

Прем’єра: 18 січня.

Жанр: драма. 

У головних ролях: Сандра Држимальська, Лоренцо Дзурдзоло, Матеуш Косьцюкевич, Ізабель Юппер та інші.

Тривалість: 1 год 28 хв.

Про що

Іа — це ім’я зірки пересувного цирку, допитливого сірого ослика з сумними очима. Невдовзі після закриття цирку розпочинається його велика подорож Європою. На своєму шляху Іа стикається з різними людьми — добрими та злими. Це й поважна графиня, й молодий італійський священник, і буйна польська футбольна команда.

На землі святих і грішних

Прем’єра: 18 січня.

Жанр: екшн, кримінал, трилер. 

У головних ролях: Ліам Нісон, Керрі Кондон, Джек Ґлісон, Сара Ґрін, Конор Макніл та інші.

Тривалість: 1 год 46 хв.

Про що

Північна Ірландія у 1974 році стала місцем громадських протестів. Терористи з Ірландської республіканської армії діяли безжально та швидко. Ховаючись після скоєння чергового теракту у Белфасті, четверо молодих республіканців потрапляють у невеличке поселення. Вони очікували, що тут нікому не буде до них діла. Однак Фінбару Мерфі не байдуже. Попри добродушну зовнішність та легку вдачу, Фінбар впродовж довгих років заробляв на життя тим, що вбивав людей. Саме зараз він планував піти на пенсію, передавши справи молодшому та завзятішому Кевіну. Поява агресивних озброєних людей змушує його змінити плани.

Кіна та Юк: Пухнасті пригоди

Прем’єра: 18 січня.

Жанр: пригоди, сімейний. 

У головних ролях: Гійом Майдачевський, Гійом Лонерган, Мікаель Суете та інші.

Тривалість: 1 год 25 хв.

Про що

Кіна та Юк – полярні лисиці. На безкраїх засніжених просторах за північним полярним колом вони насолоджуються одне одним, готуючись вперше стати батьками. На жаль свої корективи в життя пари вносить глобальна зміна клімату. Прийшовши на полювання на звичне місце, тварини не очікували, що лід буде настільки тонким. Крижина, що відламалася, розділила майбутніх батьків. До появи лисенят залишається кілька днів, тож доведеться постаратися, щоб бути разом у цей відповідальний момент.

Травень, грудень

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: драма, мелодрама. 

У головних ролях: Наталі Портман, Джуліанна Мур, Чарльз Мелтон, Келвін Хан Ї, Корі Майкл Сміт, Гебріел Чанг та інші.

Тривалість: 1 год 57 хв.

Про що

Минуло понад 20 років з моменту, коли 36-річна Грейсі, заміжня жінка, у якої є діти, спокусила 13-річного хлопчика Джо. У в’язниці народилася їхня старша дитина. Згодом, після звільнення із тюрми, вони створили сім’ю та народили ще двох дітей. Цю історію планують екранізувати. Роль Грейсі дісталася телевізійній акторці Елізабет. Щоб краще зрозуміти людину, яку втілюватиме на екрані, Елізабет їде в гості до Грейсі. Що більше часу акторка проводить у родині, то яскравіше проступають особливості характеру Грейсі, через які її життя склалося таким дивним чином.

Люблю тебе ненавидіти

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: романтика, комедія. 

У головних ролях: Сідні Свіні, Ґлен Павелл, Александра Шіпп, Даррен Барнет, Брайан Браун та інші.

Тривалість: 2 год.

Про що

Бен та Бі не бачились з часів навчання в коледжі. Вони завжди недолюблювали одне одного, та з роками ця взаємна неприязнь лише зміцнилась. Наближається день весілля їхніх спільних друзів. Для всіх буде краще, якщо на цих кілька днів Бі та Бен стануть в очах усіх довкола парою. Такий варіант розвитку подій влаштовує навіть їх самих, попри усю огиду та відразу.

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: жахи, трилер. 

У головних ролях: Сара Снук, Ліллі ЛаТорре, Грета Скаккі, Деймон Херрімен, Джулія Девіс, Тревор Джемісон, Джорджіна Наїду, Женев’єва Морріс та інші.

Тривалість: 1 год 40 хв.

Про що

Сара зі своєю семирічною донькою приїжджає до батьківського дому. Вперше побачивши дівчинку, бабуся сприймає онуку за свою зниклу дочку Еліс, якій на момент зникнення теж було сім. Після цього дочка Сари починає поводитися дивно: демонструє звички та поведінку зниклої Еліс. Матері спочатку здається, що дочка грає за підказками дорослих, але що далі триває “гра”, то виразніше проявляється потойбічне у домі. Сара починає відчувати зловісну присутність сестри. Щоб врятувати себе та доньку, Сарі треба розгадати таємницю зникнення своєї сестри.

Ґолда

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: біографія, драма, історія. 

У головних ролях: Гелен Міррен, Камілль Коттен, Лієв Шрайбер, Ліор Ашкеназі, Ед Стоппард та інші.

Тривалість: 1 год 40 хв.

Про що

1973 рік. “Війна судного дня” у розпалі. Єгипет, Сирія та Йорданія атакують Ізраїль, сподіваючись повернути собі втрачені території. Вирішити цей конфлікт має Ґолда Меїр — перша жінка-прем’єр-міністр Ізраїлю. Тягар відповідальності за долю країни ще важчий тому, що за фасадом “залізної леді” Ґолда ховає один похмурий секрет.

СуперАлібі 2

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Філіпп Лашо, Елоді Фонтан, Тарек Будалі, Жульєн Арруті, Наталі Бай та інші.

Тривалість: 1 год 28 хв.

Про що

Грег разом із друзями Мехді та Огюстіном мав колись дуже успішний бізнес. Вони забезпечували алібі своїм клієнтам, рятуючи зрадників від ревнощів. Любов до Фло, яка ненавидить брехню, змінила плани Грега. Зрештою агентство з надання алібі розвалилося. Щоб не втратити кохану, хлопець наважується зробити їй пропозицію. Майже одразу батьки дівчини почали наполягати на знайомстві з батьками майбутнього зятя. Такої зустрічі Грег допустити ніяк не може. Бо кому сподобається матір-порноакторка та батько-шахрай? Настав час Мехді та Огюстіну знову підшукувати варіанти, як можна виплутатися з цієї ситуації.

Сісі і я

Прем’єра: 25 січня.

Жанр: драма, історичний, біографічний. 

У головних ролях: Сюзанне Вольф, Сандра Гюллер та інші.

Тривалість: 2 год 03 хв.

Про що

Графиня Ірма стає супутницею найпопулярнішої жінки своєї доби. Вона подорожуватиме зі знаменитою Сісі, стане її подругою і навіть без тями закохається в монархиню. Цей безтурботний час міг би тривати вічно, якби Сісі не була імператрицею. І хоча жінки чинять опір ворожому світові, зрештою в них лишається тільки один фатальний шлях, який назавжди зв’яже їх обох.

Читайте також

Джейсон Стейтем у новому бойовику про шахраїв, прем’єра нового фільму Йоргоса Лантімоса з Еммою Стоун – цей січень підготував чимало цікавих прем’єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про фільми, які виходять у прокат.

Наступний гол – переможний

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: комедія, спорт, драма. 

У головних ролях: Майкл Фассбендер, Оскар Кайтлі, Каймана, Девід Фен, Рейчел Гауз, Вілл Арнетт, Елізабет Мосс та інші.

Тривалість: 1 год 43 хв.

Про що

Наближаються кваліфікаційні матчі для участі у черговому чемпіонаті світу з футболу. Матчі минулих років продемонстрували, що однією з найгірших національних збірних світу можна вважати команду з Американського Самоа. Якось вони програли австралійцям із розгромним рахунком 31:0. Для покращення рівня гри їм потрібен хороший тренер. Для Томаса Ронгена така робота – справжнє заслання. Однак жага гравців до перемоги змушує його залишитися та продовжити тренування.

Нічний заплив

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: трилер, горор. 

У головних ролях: Керрі Кондон, Вайатт Рассел, Ненсі Ленехан, Бен Сінклер, Джоді Лонг та інші.

Тривалість: 1 год 56 хв.

Про що

Колишній професійний бейсболіст Рей переїжджає до нового будинку разом з дружиною та дітьми. Він вирішує використати старий басейн на задньому дворі для відновлення своєї травмованої ноги. Але вони ще не знають, які таємниці ховає цей будинок і що запускається разом з водою в басейні. Чи вдасться їм протистояти цим невидимим силам і вижити?

Містер Блейк до ваших послуг

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: комедія, романтика. 

У головних ролях: Джон Малкович, Фанні Ардан, Емілі Декенн, Філіп Бас, Крістел Хенон та інші.

Тривалість: 1 год 40 хв.

Про що

Цей фільм – комедійна історія про колишнього бізнесмена, який стає мажордомом в старовинному палаці, де живуть дивні, але милі жінки. Це натхненна історія, сповнена романтики, яка налаштовує глядачів на позитив.

Метелик Патрік: на крилах мрії

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: анімація, сімейний, пригоди. 

У головних ролях: Мена Массуд, Трістан Ді Лалла, Вел Мервіс та інші.

Тривалість: 1 год 22 хв.

Про що

Метелик Патрік мріє про подорож, але в нього зовсім маленьке крило. Разом з друзями він вирушає у дорогу і зустрічається з немалою кількістю перешкод. Він повинен побороти всі страхи, щоб досягти своєї мети і пізнати справжню силу крил.

Дике серце

Прем’єра: 4 січня.

Жанр: пригоди, сімейний. 

У головних ролях: Марта Габерланд, Дітер Халлерворден, Томас Певенаж, Лукас Таверн’є та інші.

Тривалість: 1 год 33 хв.

Про що

Для 11-річної Анні переїзд до місцевості не видається чимось правильним. По приїзду до нового будинку, дівчина знаходить нового друга – красиву коня з білою плямою на лобі. Разом вони збережуть крихітний урочий лісок від будівництва і врятуватимуть свою нову дружбу від крадіжки.

Бджоляр

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: бойовик, екшн, трилер. 

У головних ролях: Джейсон Стейтем, Джеремі Айронс, Джош Гатчерсон, Еммі Ревер-Лемпман, Боббі Надері, Мінні Драйвер, Філіція Рашад та інші.

Тривалість: 1 год 41 хв.

Про що

Містер Клей зовсім не здається сильним або небезпечним. Але коли злочинна група шахраїв ошукала його близьку людину, виявляється, що він неабиякий досвід не лише у бджільництві. Клей розпочинає боротьбу з аферистами, використовуючи свої уміння та досвід.

Прісцилла

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: драма, біографія. 

У головних ролях: Джейкоб Елорді, Кейлі Спені, Ері Коен, Дагмара Домінчик, Тім Пост, Ден Бірн, Лінн Гріффін та інші.

Тривалість: 1 год 53 хв.

Про що

Неординарне знайомство з Елвісом Преслі змінює життя юної Прісцилли. Вони швидко впадають одне в одного понад усе. Прісцилла стає жінкою кумира мільйонів, але чи обернеться це солодке й безтурботне життя для неї справжним щастям?

Школа магічних тварин: Таємниця шкільного подвір’я

Прем’єра: 11 січня.

Жанр: сімейний, комедія, пригоди. 

У головних ролях: Емілія Майєр, Лорис Сичровски, Ліліліт Джулі Джона, Леонард Конрадс, Рік Каваніан та інші.

Тривалість: 1 год 43 хв.

Про що

Школа Вінтерштайн навчає дітей поводження з магічними тваринами. Іда, одна з учениць, вирішує підготувати виставу до ювілею школи. У її виконанні лежить велика відповідальність на успіх вистави. Але з

Джерело: life.liga.net