G.News

Останні новини України та Світу

Презентовано трейлер документального фільму “Потяг до життя” про відважних залізничників, з участю Орландо Блума, Бориса Джонсона та Андрія Шевченка в Україні.

Орландо Блум, Борис Джонсон і Андрій Шевченко у “Потязі до життя”: в Україні презентували трейлер документального фільму про мужніх залізничників

Україна презентувала промоційний ролик документального фільму “Потяг до життя” до Дня залізничника. Фільм розповідає про героїзм співробітників “Укрзалізниці” під час евакуації людей у перші місяці великої війни. В ньому зібрані свідчення понад 60 залізничників з різних регіонів України, а також хронікальні кадри з телефонів учасників фільму та документування подій з першого дня вторгнення окупантів. Режисер фільму, Олександр Тіменко, підкреслив, що всі свідчення безпосередньо передані від учасників та очевидців, що додає вірогідності історіям. Креативна продюсерка фільму, Галина Храпко, зазначила, що робота над фільмом була б неможлива без історій співробітників “Укрзалізниці”, які виявляли велику відвагу та самопожертву. У фільмі також діляться своїм досвідом залізничники зірки світового масштабу, такі як Орландо Блум, Борис Джонсон і Андрій Шевченко. Світовий показ фільму заплановано на лютому-березні 2024 року.

Згідно з автором сайту, команда “Детектора медіа” протягом 20 років виконує роль watchdog’а українських медіа, аналізуючи якість контенту та спонукаючи медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Вони також оголошують про відновлення Спільноти, яка дозволяє активним людям фінансово підтримувати видання, долучатися до генерування ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Заголовок: Орландо Блум, Борис Джонсон і Андрій Шевченко у “Потязі до життя”: в Україні презентували трейлер документального фільму про мужніх залізничників

Цитата автора сайту: “Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.”

Джерело: detector.media