G.News

Останні новини України та Світу

Ніжний велетень: дивимось 5 найкращих фільмів Двейна “Скелі” Джонсона

Двейн Джонсон, також відомий як “Скеля”, знявся в багатьох успішних фільмах протягом своєї кар’єри. Пропонуємо пригадати п’ять його найкращих проєктів з високим рейтингом. Загалом це добрі комедії, які покращать твій настрій.

Це – гол: 5 фільмів про футбол, які не дозволять відірватися від екранаДивіться також

“Джуманджі: Поклик джунглів” (2017)

Рейтинг iMDB – 6.9/10

У цьому пригодницькому і гумористичному продовженні “Джуманджі” 1995 року група старшокласників потрапляє у відеогру, де вони перетворюються на дорослих аватарів з унікальними здібностями. Двейн Джонсон грає роль доктора Смолдера Брейвстоуна, безстрашного і харизматичного шукача пригод.

“Форсаж 5: Пограбування в Ріо” (2011)

Рейтинг iMDB – 7.3/10

П’ята частина франшизи “Форсаж”, в якій Двейн Джонсон втілює роль Люка Гоббса, жорсткого і невблаганного федерального агента. У команді з Домініком Торетто (Він Дізель) та його друзями Гоббс переслідує небезпечного наркобарона. Ми бачимо шикарні автомобільні перегони, напружені екшн-сцени та несподівані альянси.

“Ваяна” (2016)

Рейтинг iMDB – 7.6/10

У цьому фільмі від Disney Двейн Джонсон озвучує Мауї, легендарного напівбога, який об’єднується з Ваяною, щоб вирушити у сміливу подорож через океан. Завдяки приголомшливій анімації, запальним пісням та зворушливій історії, “Ваяна” демонструє багатогранність Джонсона як актора та співака.

“Ремпейдж” (2018)

Рейтинг iMDB – 6.1/10

“Ремпейдж” заснований на популярній серії відеоігор. Приматолог Девісом Окойє (у виконанні Двейна Джонсона) об’єднується з генномодифікованою горилою, на ім’я Джордж, щоб зупинити групу мутантів, які сіють хаос у місті.

Кіно для справжніх геймерів: добірка найкращих фільмів, знятих за мотивами відеоігорДивіться також

“Півтора шпигуна” (2016)

Рейтинг iMDB – 6.3/10

У цій екшн-комедії Дуейн Джонсон зіграв Боба Стоуна, над яким в школі знущалися однолітки. У дорослому віці він став м’язистим чоловіком з темним минулим. Одного дня Боб зустрічає однокласника Келвіна Джойнера (Кевін Гарт) – і хлопців затягує небезпечна змова.

Раніше ми писали про найкращі фільми Крістофера Нолана.

Джерело: lux.fm