G.News

Останні новини України та Світу

5 фільмів з Анджеліною Джолі, які варто переглянути

Найкращі фільми Анджеліни Джолі, які варто переглянути

У новій добірці фільмів 24 Канал зібрав 4 найкращі роботи Анджеліни Джолі, які високо оцінили фанати кінематографа.

Цікаво 4 документальні фільми про кіберспорт, які будуть цікаві не лише гравцям

“Перерване життя”

Рік: 1999
Жанр: драма, біографічний
Країна: США, Німеччина
Вік: 18+
Рейтинг IMDb: 7,3

Фільм “Перерване життя” розповідає історію дівчини, яка перебуває у психіатричній лікарні. Головну роль у цьому фільмі зіграла Анджеліна Джолі, яка втілила образ соціопатичної Лізи – бунтівної та чесної провокаторки. За свою виставу Джолі отримала Оскар за найкращу жіночу роль другого плану.

“Викрасти за 60 секунд”

Рік: 2000
Жанр: екшн, кримінал, трилер
Країна: США
Вік: 16+
Рейтинг IMDb: 7,1

У фільмі “Викрасти за 60 секунд” Анджеліна Джолі зіграла роль Сари “Свей” Вейланд. Ця стрічка розповідає про викладача машин, який погодився викрасти 50 автомобілів. Але все складається не так, як він планував, і тепер його рідний брат Мемфіс допомагає йому вирішити проблеми.

“Лара Крофт: Розкрадачка гробниць”

Рік: 2001
Жанр: бойовик, пригоди, трилер, фентезі
Країна: США
Вік: 12+
Рейтинг IMDb: 5,8

У фільмі “Лара Крофт: Розкрадачка гробниць” Анджеліна Джолі втілила головну роль Лари Крофт – відомого археолога, яка полює на цінні артефакти та розгадує історичні таємниці. Її розслідування зникає батько, і вона знаходить таємничий годинник, який є ключем до пошуків Трикутника Світла.

“Містер і місіс Сміт”

Рік: 2005
Жанр: бойовик, комедія, мелодрама, пригоди, трилер
Країна: США
Вік: 12+
Рейтинг IMDb: 6,5

Фільм “Містер і місіс Сміт” розповідає про пару, яка на перший погляд здається звичайною, але насправді вони є найманими вбивцями. Вони отримують завдання ліквідувати одну мішень, і під час цього вони дізнаються правду про те, що їхнє подружнє життя не таке, як здається.

“Вічні”

Рік: 2021
Жанр: бойовик, драма, фентезі
Країна: США
Вік: 12+
Рейтинг IMDb: 6,3

У фільмі “Вічні” стародавня раса прибульців захищає Землю від галактичних монстрів. Після виконання своєї місії вони живуть серед людей, але тепер їм загрожує нова загроза, яка може знищити планету.

Висновок

Ці фільми з Анджеліною Джолі в головних ролях є незабутніми творами кінематографу. Вони поєднують різні жанри та пропонують захоплюючі сюжети, які не залишать байдужими глядачів.

Джолі вдало втілює різноманітні образи і демонструє своє акторське майстерство. Ці фільми варто переглянути всім шанувальникам якісного кіно.

“Кіно навчає нас вірити в неможливе. Favbet допомагає зробити неможливе реальним. Зручний сервіс для ігор, казино, ставки на спорт – кожен знайде те, що йому до смаку.”

Джерело: kino.24tv.ua