G.News

Останні новини України та Світу

Топ-5 фільмів для перегляду на Хелловін

Страшні та трохи смішні фільми про Гелловін

Гелловін завжди викликає багато суперечок, так само, як і кліпи Сергія Жадана. Але сьогодні ми не будемо розбиратись у цьому. Замість цього, ми пропонуємо вам добірку страшних та трохи смішних фільмів про Гелловін, які варто переглянути.

Фокус-покус

США, 1993, режисер Кенні Ортега, у ролях Кеті Неджімі, Бетт Мідлер, Сара Джессіка Паркер

Цей комедійний жах призначений для сімейного перегляду. За легендою, якщо дівчина в ніч Гелловіна запалить свічку в будинку відьом-сестер Сандерсон, то вони повстануть з могил і з’їдять усіх дітей у місті, щоб самим стати вічно молодими. Пророцтво справджується, але ніхто не помічає, що на вулицях повно людей у костюмах монстрів. Жінкам доводиться звикати до досягнень прогресу та змінювати мітли на пилососи.

Заплати привиду

США, 2015, режисер Улі Едель, у ролях Ніколас Кейдж, Сара Вейн Келліс

За давньою легендою, на Гелловін відкриваються ворота між світом живих та світом мертвих. Цього дня зло стає практично всесильним. У професора Майкла Кола пропадає син під час костюмованого параду на Гелловін. Поліція безрезультатно шукає хлопчика, а батьки не втрачають надію і починають бачити його дух, який намагається зв’язатися з ними з іншого світу. Майкл Кол вирішує пройти через ворота темряви, щоб повернути свого сина.

Гелловін Медеї

США, 2016, режисер Тайлер Перрі, у ролях Тайлер Перрі, Кассандра Девіс, Патріс Ловелі

Браян турбується за свою 18-річну дочку Тіффані, яка хоче піти на вечірку до Гелловіну. Він забороняє їй це робити, але не може її проконтролювати. На допомогу він кличе тітку Медею, яка має не випустити Тіффані з дому. Але все не так просто… У фільмі є все, що треба: привиди, зомбі, містика та маніяки з бензопилами.

31

Великобританія, 2016, режисер Роб Зомбі, у ролях Шері Мун Зомбі, Джефрі Деніел Філліпс

Роб Зомбі пропонує ще один страшний фільм. Групу музикантів викрадають психопати, які влаштовують на Гелловін жорстоку гру під назвою “31”. Замкнені в лабіринті, герої повинні протистояти та вибратися на волю.

«Гелловін»

США, 2018, режисер Девід Гордон Грін, у ролях Джеймі Лі Кертіс, Джуді Грір, Нік Касл

У цьому фільмі Майкл Маєрс, ще дитиною вбив сестру на Гелловін, його помістили у психіатричну лікарню, але він втік і повернувся за іншою сестрою. Все це сталося в першому фільмі “Гелловін”, знятому у 1978 році. У 2018-му, через 40 років, вбивця в білій масці повертається і знову прагне вбивати. Його сестра Лорі готувалася до повернення “рідної людини” і перетворила будинок на фортецю. На Гелловін Майкл повертається, і Лорі готова зустріти його.

Висновок

Ці фільми про Гелловін пропонують глядачам незабутній досвід жаху та сміху. Вони підходять для тих, хто любить трохи налякатись і насолодитись атмосферою цього моторошного свята.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Цитата автора сайту: “Страшні та трохи смішні фільми про Гелловін, які варто переглянути.”

Джерело: zaxid.net