G.News

Останні новини України та Світу

“Кліпни двічі” – український трейлер

Офіційний YouTube-канал Warner Bros. Pictures Україна оприлюднив дубльований український трейлер чорної комедії “Кліпни двічі” (Blink Twice).

Мільярдер у сфері технологій Слейтер Кінґ знайомиться з офіціанткою Фрідою на своєму благодійному заході. Між ними пролітає іскра, і він запрошує Фріду скласти компанію йому та його друзям у подорожі до власного приватного острова. Це справжній рай: бурхливі ночі змішуються із сонячними днями, і всі чудово проводять час. Ніхто не хоче, щоб ця відпустка закінчувалася. Однак коли навколо трапляються дивні речі, Фріда починає сумніватися у своїй реальності. З цим місцем щось не так. Їй доведеться розкрити правду, якщо вона хоче вижити після цієї вечірки.

Режисеркою та автором сценарію “Кліпни двічі” виступає акторка Зої Кравітц (“Бетмен”, “Кімі”, “Меломанка”), у головних ролях знялися Кайл Маклаклен (“Фолаут”, “Твін Пікс: Повернення”, “Агенти Щ.И.Т.”), Ченнінґ Татум (дилогія “Мачо і ботан”, “Кінґсмен: Золоте Кільце”), Адріа Архона (“Морбіус”, “Справжній детектив”), Крістіан Слейтер, Джина Девіс та інші.

В українських кінотеатрах “Кліпни двічі” з’явиться 22 серпня цього року.

Український трейлер:

Трейлер англійською:

Кліпни двічі: комедія, яка викликає сумніви

Недавно офіційний YouTube-канал Warner Bros. Pictures Україна поділився трейлером українською мовою комедійного фільму “Кліпни двічі” (Blink Twice). Ця стрічка розповість нам історію мільярдера Слейтера Кінґа, який знаходить незвичайну офіціантку Фріду і запрошує її та своїх друзів на свій приватний острів. Однак, коли там починають відбуватися дивні речі, Фріда починає сумніватися у своїй реальності і зацікавлюється правдою заради своєї власної безпеки.

Цей фільм видається бути комедією, але трейлер підказує, що можуть бути і глибші теми, такі як сумніви у реальності та пошук правди. Події на острові можуть викликати дивні враження та підозри у головної героїні. Чи насправді все так просто, як здається на перший погляд? Чи є тут щось більше, ніж забавне видовище?

Цікавою деталлю є те, що режисером та автором сценарію цього фільму є акторка Зої Кравітц. Вона вже відома своєю роботою в таких фільмах, як “Бетмен”, “Кімі” та “Меломанка”. Нам можна очікувати, що Зої привнесла свою унікальну креативність і бачення до цього проекту, зробивши його більш цікавим та запам’ятовуваним.

У ролі Слейтера Кінґа ми побачимо Кайла Маклаклена, актора, який знаний своїми вражаючими ролями у фільмах “Фолаут”, “Твін Пікс: Повернення” та серіалі “Агенти Щ.И.Т.”. Він є одним з тих акторів, які вміють змішувати глибокі емоції з комедійним талантом, тому глядачам точно варто очікувати захоплюючих моментів під час його виступу у фільмі.

Загалом “Кліпни двічі” обіцяє бути захоплюючою історією з комедійним настроєм, в якій можуть бути сховані глибинні теми. Перевірити, що стоїть за межами повсякденного, можна буде в кінотеатрах України з 22 серпня цього року.

Український трейлер

Трейлер англійською

Джерело: mezha.media