G.News

Останні новини України та Світу

Прогноз погоди у Тернополі на 12 червня

У середу, 12 червня, у Тернополі та Тернопільській області хмарно з проясненнями. Вночі короткочасні дощі, місцями значні дощі. Вночі грози. Вдень без істотних опадів.

Про це інформує Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура по області вночі 12 – 17° тепла, вдень 17 – 22° тепла; по м. Тернополю вночі 14 – 16° тепла, вдень 19 – 21° тепла.

Попередження про метеорологічні явища

Область: Ввечері 11 червня та вночі 12 червня місцями значні дощі. Вночі 12 червня грози.
Місто: Вночі 12 червня гроза.
(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І)

13 червня: Хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 10 – 15° тепла, вдень 17 – 22° тепла.

14 червня: Хмарно з проясненнями. Місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 10 – 15° тепла, вдень 16 – 21° тепла.

Читайте також:
Просування ломбардів в Україні

У середу, 12 червня, у Тернополі та Тернопільській області очікується хмарна погода з проясненнями. Прогнозуються короткочасні дощі вночі, які місцями можуть бути значними, а також грози. Протягом дня не передбачається істотних опадів. Вітер буде дмухати північно-західним напрямком зі швидкістю 7 – 12 м/с. Температура вночі очікується в діапазоні 12 – 17° тепла, а вдень 17 – 22° тепла. В місті Тернополі мінімальна температура вночі очікується в діапазоні 14 – 16° тепла, а максимальна температура вдень становитиме 19 – 21° тепла.

Тернопільському обласному центру з гідрометеорології було надіслано попередження щодо метеорологічних явищ. Увечері 11 червня та вночі 12 червня у деяких районах області очікується значна кількість опадів. Крім того, вночі 12 червня прогнозується гроза. Наразі це на другому рівні небезпечності (жовтий), оскільки можлива негативна погода, але не настільки серйозна, щоб викликати значні збитки або небезпеку для життя.

У перспективі, 13 червня очікується хмарна погода з проясненнями. Прогнозуються короткочасні дощі та грози. Вітер буде дмухати північно-східним напрямком зі швидкістю 7 – 12 м/с. Температура вночі очікується в діапазоні 10 – 15° тепла, а вдень 17 – 22° тепла.

14 червня також очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями можуть бути короткочасні дощі та грози. Вітер буде дмухати північним напрямком зі швидкістю 7 – 12 м/с. Температура вночі очікується в діапазоні 10 – 15° тепла, а вдень 16 – 21° тепла.

На основі цих прогнозів можна зробити висновок, що погода у Тернополі та Тернопільській області буде нестабільною протягом наступних декількох днів. Хоча попередження про метеорологічні явища не свідчить про серйозну загрозу, все ж рекомендується бути обережними під час гроз та повеней. Важливо слідкувати за оновленнями прогнозів та додатковими попередженнями від місцевих метеорологічних служб.

Джерело: ternograd.te.ua