G.News

Останні новини України та Світу

Погода у Тернополі 13-15 червня – будуть дощі і тепло

14 червня, у п’ятницю, в Україні буде свіже повітря з комфортною температурою повітря. Вдень очікується від 20 до 26 градусів тепла, на західній Україні холодніше – від 18 до 20 градусів. Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

“Короткочасні дощі з грозами знову відновляться і охоплять завтра більшу частину нашої території, окрім східних областей.
У Києві 14-го червня очікуються короткочасні дощі з грозами, температура повітря становитиме +22, +23 градуси.
Дощі знову можуть поналивати від калюж до міні-річок, обережно!
Вихідними інтенсивні дощі ймовірні у східній частині України.
Спека відновиться із понеділка, з 17-го червня”, – йдеться у повідомленні.

Прогноз погоди на 14 червня: свіже повітря та посилення дощів

14 червня в Україні очікується свіже повітря з комфортною температурою повітря. Вдень температура підніметься від 20 до 26 градусів тепла, але на західній Україні буде трохи прохолодніше – від 18 до 20 градусів. Такі дані надала відома українська синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Погода ввечері

На вечір 14 червня очікуються короткочасні дощі з грозами, які охоплять більшу частину території країни, за винятком східних областей. У Києві температура повітря становитиме +22, +23 градуси. Слід бути обережними під час дощу, оскільки вони можуть поналивати від калюж до міні-річок.

Прогноз на вихідні

У суботу та неділю інтенсивні дощі ймовірні у східній частині України. За інформацією синоптіків, з понеділка, 17 червня, очікується знову підвищення температур і повернення спеки.

У зв’язку з цим, ми рекомендуємо громадянам планувати свої дії у відповідності до цих погодних умов. Будьте готові до змін у погодних умовах та забезпечте своє комфортне самопочуття відповідно до температурних коливань.

Джерело: terminovo.te.ua