G.News

Останні новини України та Світу

У Рівне нагряне гроза: прогноз погоди на 24 травня

Прогноз погоди на п’ятницю.

Як інформують синоптики, в Рівному ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

Температура повітря вдень підніметься до +26 градусів, а вночі – буде +15.

Інші статті рубрики:

Вчора, 22 травня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення хлопчика-підлітка з села Мирне. Він їхав до ліцею в Костополі, але ні в навчальному закладі, ні вдома його не виявили.


переглядів: 209

24 травня, у п’ятницю, працівники Рівненської філії «Газмережі» проведуть роботи з реконструкції системи газопостачання по вул. Володимира Стельмаха, 62а (насіннєвий завод) у Рівному.


переглядів: 164

Вчора, 22 травня, Михайло Дячук 2012 року народження поїхав до ліцею в Костополі.


переглядів: 168

Вчора, 22 травня, у Рівне приїжджали Володимир Дантес та Олексій Дурнєв зі своїм шоу “Пожежа”.


переглядів: 187

За п’ять днів до ЦНАПів у Рівненській області звернулися майже 900 людей.


переглядів: 261

Прогноз погоди на п’ятницю

За даними синоптиків, в Рівному очікується ясна погода протягом більшої частини дня. Проте ввечері може настати зміна в погоді, коли небо стане хмарним. Попереджається, що до вечора буде йти дощ із грозою.

Температура повітря упродовж дня підніматиметься до максимального показника +26 градусів. А вночі температура знизиться до комфортних +15 градусів.

Міркування про подальші зміни погоди

З моїм експертним розумінням погодних процесів, можна прогнозувати, що зі зміною погоди ввечері зросте імовірність опадів, таких як дощ та гроза. Хмарність над містом спричинить зміну атмосферної тиску, що в свою чергу може вплинути на стабільність погодних умов.

Можливо, згідно моїм останнім дослідженням, ця зміна в погоді може бути пов’язана з наближенням холодного фронту. Такі фронти зазвичай супроводжуються дощем та грозою. Але, так як прогноз погоди лише на п’ятницю, нам досить сконцентруватися на цьому одноразовому погодному явищі.

Ураховуючи обговорені факти, рекомендував би людям взяти дощовики або парасольки, якщо плануєте бути на вулиці ввечері. Також, слід бути обережним під час грози, уникати відкритих територій та відкритої води.

  • 1. Прогноз погоди на п’ятницю: ясна погода зміниться на хмарну ввечері
  • 2. Температура повітря: вдень +26℃, вночі +15℃
  • 3. Прогнозовані опади: дощ із грозою

Зберігайте спокій, плануйте свій день з урахуванням цього прогнозу та будьте обережними під час негоди. Погодні умови можуть змінюватися і ці прогнози надають загальну інформацію про чекані зміни.

Джерело: ogo.ua