G.News

Останні новини України та Світу

Субота на Рівненщині пройде без дощів

15 червня на Рівненщині пройде без опадів.

Інформують у Рівненському облцентрі з гідрометеорології.

В області прогнозують мінливу хмарність.

Уночі й уранці – слабкий туман.

Вітер – північний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від +8° до +13°, удень – від +19° до +24°.

У Рівному вночі очікується від +9° до +11°, удень – від +22° до +24°.

Прогноз погоди на Рівненщині

За інформацією Рівненського облцентру з гідрометеорології, 15 червня на території Рівненської області очікується безопадна погода. З вранці буде спостерігатися мінлива хмарність та слабкий туман.

Щодо температури повітря, вночі вона буде коливатися від +8° до +13°, а вдень – від +19° до +24°. У місті Рівне очікується подібна температура. Вночі тут буде від +9° до +11°, а вдень – від +22° до +24°.

Слід відзначити, що така погода є досить комфортною для більшості людей. Ці температурні показники сприятимуть активним вуличним заняттям та відпочинку на свіжому повітрі. Однак, слабкий туман може ускладнити видимість на дорогах, тому водіям необхідно бути уважними та обережними.

Також слід враховувати, що північний вітер з напрямком 5-10 м/с може вплинути на стан водні резервуарів та морського узбережжя. Можливі хвилі в морському курортному районі, що може вплинути на безпеку купання вода.

Підсумовуючи, у п’ятницю на Рівненщині буде сприятлива погода для активного відпочинку та занять на свіжому повітрі. Задекларована температура повітря та відсутність опадів створюють комфортні умови для проведення різних заходів та подорожей. Проте, слід бути уважними на дорогах через можливий слабкий туман та пильнувати безпеки на морському узбережжі через хвилі, які можуть виникнути через північний вітер.

Джерело: rivne.media