G.News

Останні новини України та Світу

Прохолодна середа: яку погоду чекати у Рівному?

Прогноз погоди на 15 травня.

Як повідомляють синоптики, ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається в Рівному до самого вечора. Опадів не передбачається.

Температура повітря вдень підніметься до +16 градусів, а вночі – впаде до +4.

Інші статті рубрики:

Внаслідок російських ударів по Харкову 25 травня було госпіталізовано 39 осіб, двоє з яких перебувають у тяжкому стані, а одна людина – у вкрай тяжкому стані.


переглядів: 20

Перші чотири мотопомпи заводського виробництва, які передали поліцейські з Сарненщини, використовуватимуть для відкачування води з окопів.


переглядів: 92

Рівненська ОДА оголосила про стратегічну співпрацю з “Новою поштою” для підтримки реабілітації ветеранів.


переглядів: 196

З 16 по 19 травня 2024 року в Іспанії проходив Чемпіонат Європи з Combat ju-jutsu серед юнаків, юніорів та дорослих спортсменів. У змаганнях за звання чемпіона Європи взяли участь понад 450 учасників з 19 країн.


переглядів: 180

Наближається до завершення навчальний рік – 2024. Дізнайтеся, коли цьогоріч пролунає останній дзвоник.


переглядів: 310

Прогноз погоди на 15 травня:

За даними синоптиків, сьогодні у Рівному очікується зміна погодних умов. Ясний ранок зміниться на хмарну погоду, яка протримається протягом усього дня. Не передбачається опадів. Температура повітря буде досягати +16 градусів вдень та опуститься до +4 градусів вночі.

За такої погоди, звичайно, можна очікувати зменшення активності на вулицях міста, особливо вранці, коли багато людей виходять на роботу або навчання. Декотрі можуть перевіряти прогноз погоди, щоб вирішити, чи потрібно взяти парасольку або надіти плащ.

Однак, хмарна погода може мати й позитивну сторону. Наприклад, у такий день можна провести час у будинку, працюючи або відпочиваючи в приємній атмосфері. Люди можуть ходити на прогулянки та витрачати час на розмови з рідними та близькими.

Джерело: ogo.ua