G.News

Останні новини України та Світу

На Рівненщині завтра потеплішає: чи дощитиме в області

5 липня на Рівненщині очікуються невеликий короткочасний дощ і гроза. Удень місцями можливий град.

Інформують у Рівненському обласному центрі з гідрометеорології.

В області буде хмарно з проясненнями.

Уночі й уранці – слабкий туман.

Вітер – західний, 7-12 м/с; удень місцями – шквали 15-20 м/с.

Температура по області вночі коливатиметься від 9° до 14° тепла, удень – від 20° до 25°.

По Рівному вночі прогнозують від 11° до 13° тепла, удень – від 22° до 24°.

За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології, прогнозується невеликий короткочасний дощ та гроза, а також можливий град. Погода буде хмарною з проясненнями, та вночі й уранці очікується слабкий туман. Вітер західний, зі швидкістю 7-12 м/с, а удень можуть виникати шквали зі швидкістю 15-20 м/с.

Температура повітря вночі буде коливатися від 9° до 14° тепла, а вдень від 20° до 25°. У місті Рівне вночі очікуються температури від 11° до 13° тепла, а вдень від 22° до 24°.

За таких умов, треба звернути увагу на можливість негативного впливу погодних умов на сільськогосподарські роботи та інфраструктуру. При грозі та сильних шквалах, можливе пошкодження дерев та електричних ліній. Фермерам рекомендується вжити заходів для захисту своїх посівів та рослинних культур від граду.

Також, водіям слід бути обережними на дорозі через недостатню видимість під час туману та великих кількостей опадів. Шквалів вітру можуть впливати на стабільність руху транспортних засобів, особливо на відкритих ділянках доріг.

Загалом, прогнозована погода на Рівненщині потребує пильності та обережності з боку населення, сільськогосподарських підприємств та водіїв. Звертаю увагу, що погодні умови можуть змінюватися, тому слід регулярно оновлювати інформацію щодо прогнозу погоди.

Джерело: rivne.media