G.News

Останні новини України та Світу

На Рівненщині тиждень знову розпочнеться з дощу

На Рівненщині 10 червня очікується мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень значний дощ, грози, місцями град.

Повідомляють у Рівненському обласному гідрометцентрі.

Вночі та вранці – туман. Вітер південний, 7-12м/с, вдень під час грози  місцями шквали 15-20м/с.  

Температура повітря:

  • вночі  +11..+16°;  вдень +21..+26°,
  • у Рівному вночі +13..+15° ; вдень +23..+25°.

Прогноз погоди на Рівненщині

На Рівненщині 10 червня очікується мінлива хмарність. Вночі не буде істотних опадів, але можна очікувати туман. Вдень прогнозують значний дощ, грози та місцями град.

За інформацією Рівненського обласного гідрометцентру, вночі і вранці може бути туман. Швидкість вітру південного напрямку становитиме 7-12 м/с, а під час грози місцями можна очікувати шквали вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від +11 до +16 градусів, а вдень очікується підіймання до +21..+26 градусів. У місті Рівне вночі очікується +13..+15 градусів, а вдень можна очікувати температуру +23..+25 градусів.

З урахуванням цих прогнозів, рекомендується бути готовим до дощу та можливих грозових явищ. Також, водіям слід собіратися на швидкі зміни погодних умов, особливо на дорогах під час дощу та шквального вітру. Необхідно також враховувати, що туман може ускладнити видимість на дорогах вранці, тому бажано бути обережними.

Джерело: rivne.media