G.News

Останні новини України та Світу

Тепло й без опадів: погода у Харкові 27 червня | Новини Харкова та України – АТН

У четвер 27 червня синоптики дощів у Харкові не прогнозують, температура підніметься до 25 градусів.

День буде переважно ясним, мінлива хмарність. Ймовірність опадів – ввечері до 11 відсотків, повідомляє sinoptik.ua.

«У Харкові хмари вранці розсіялися та більше в цей день на небі не з’являться. Без опадів», – йдеться в повідомленні.

Температура повітря підніметься з 20° вранці до 25° ввечері, вночі до +17°. Вітер північний, 1-4 м/с.

Фото: Центральний парк Харкова

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Вам може бути цікаво


Згідно з прогнозом синоптиків, у четвер 27 червня в Харкові не очікується дощів. День буде переважно ясний з мінливою хмарністю. Опади можливі ввечері, а їх ймовірність становить лише 11 відсотків. Важливо зазначити, що цей прогноз може змінитися, оскільки синоптики не можуть передбачити точні погодні умови з 100% впевненістю.

Температура повітря в Харкові буде зростати протягом дня з 20° зранку до 25° ввечері. Вночі, коли ймовірно найнижча температура, очікується +17°. Вітер буде північний зі швидкістю 1-4 м/с.

Оглядаючись на ці дані, можна сказати, що жителям Харкова день обіцяє бути комфортним та теплим. Ймовірність вечірніх опадів досить низька, тому люди зможуть насолодитися сонячним днем та теплотою. Але варто зазначити, що погода може змінитися, тому необхідно слідкувати за новинами та оновлювати прогнози.

У світлі цих відомостей, багато людей, особливо ті, хто цінують сонячні та теплі дні, можуть почувати себе збудженими та задоволеними. За нашими спостереженнями, висока температура та сонячна погода зазвичай стимулюють людей бути активними та на вулиці. Тому очікується, що парки та відкриті простори Харкова будуть популярними місцями для відпочинку та розваг.

Отже, незважаючи на низьку ймовірність опадів вечером та високу температуру, варто мати на увазі, що прогнози як часом можуть змінитися, так і погода сама по собі є суб’єктивним фактором. Тому важливо бути готовим до непередбачуваних змін та постійно оновлювати прогнози погоди.

Джерело: atn.ua