G.News

Останні новини України та Світу

Погода у Харкові на сьогодні, 23 травня

У четвер, 23 травня, у Харкові погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста Харкова та області мінлива хмарність.

По місту: вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер північно – східний , 5 – 10 м/с. Температура повітря: вночі 11 – 13° тепла, вдень 26 – 28°.

По області: вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер північно – східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря: вночі 10 – 15° тепла, вдень 24 – 29°.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Категорія: Суспільство

Теги: погода, прогноз, харків

Прогноз погоди у Харкові і Харківській області

За останніми даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, в четвер, 23 травня, мешканці Харкова та області можуть очікувати змінливу хмарність та дощову погоду.

Прогноз для Харкова

Вдень в місті можливі невеликі короткочасні дощі. Вітер буде північно-східним зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі очікується в межах 11-13° тепла, а вдень підніметься до 26-28°.

Прогноз для Харківської області

Усюди по області вдень також очікується невеликий короткочасний дощ та можлива гроза. Вітер буде північно-східним зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде коливатися в межах 10-15° тепла, а вдень підніметься до 24-29°.

З урахуванням цих прогностованих погодних умов, ми можемо визначити, що погода у четвер буде капризною та нестабільною. Незважаючи на безхмарний ранок, рекомендується бути готовим до дощу та зменшення видимості протягом дня. Також варто звернути увагу на зміни в температурному режимі – вночі та вдень буде помітна різниця.

Джерело: izvestia.kharkov.ua