G.News

Останні новини України та Світу

Дощ, можливі грози: погода у Харкові 16 червня | Новини Харкова та України – АТН

У неділю 16 червня у Харкові дощитиме, температура повітря підніметься до 23 градусів.

Вдень очікується мінлива хмарність, дощ, можливі грози. Ймовірність опадів ввечері до 94 відсотків, повідомляє sinoptik.ua.

«Весь день у Харкові буде хмарним. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ», – йдеться в повідомленні.

Температура повітря підніметься до 23° тепла ввечері, вночі до +19°. Вітер змінних напрямків, 2-5 м/с.

Фото: Олексій Гуслєв

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Вам може бути цікаво


У неділю 16 червня у Харкові погода буде дощовою і незручними умовами для активностей на вулиці. Очікується мінлива хмарність, дощ, а також можливість гроз. Повідомляється про ймовірність опадів ввечері до 94%. Температура повітря буде підніматися до 23 градусів, що є комфортною температурою для багатьох людей.

Така погода вплине на плани багатьох харків’ян, особливо на тих, хто планував активно провести час на вулиці. При цьому, захід та дощ можуть принести певну збавку від спеки, яка таражила протягом останніх днів. Вітер змінних напрямків з потужністю 2-5 м/с, що не впливає значно на загальну комфортність погодних умов.

Очікувані опади значно вплинуть на дорожні умови, тому водіям варто бути обережними і дотримуватися правил дорожнього руху для своєї безпеки. Дощ також може змінити плани на пікніки та відпочинок на природі, тому рекомендується мати альтернативні плани.

Зважаючи на мінливість хмарності та можливість гроз, людям рекомендується бути підготовленими до можливих змін у погоді та взяти з собою дощовики або пончо для захисту від опадів. Також можна розглянути альтернативні місця для проведення часу, як-от кінотеатри, музеї або ресторани з критими зонами.

Загалом, хоча неділя у Харкові буде дощовою, це не повинно завадити весело та комфортно провести час. На щастя, в місті є багато культурних та розважальних місць, які можна відвідати навіть у дощову погоду. Варто планувати свій день заздалегідь та готуватися до можливих змін у погодних умовах.

Джерело: atn.ua