G.News

Останні новини України та Світу

До 27 градусів тепла, сонячно: погода у Харкові 28 червня | Новини Харкова та України – АТН

У п’ятницю 28 червня опадів у Харкові не очікується, повітря прогріється до 27 градусів.

День буде сонячним, мінлива хмарність. Ймовірність опадів мінімальна – до 5 відсотків, повідомляє sinoptik.ua.

«Ранок та вечір у Харкові будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів», – йдеться в повідомленні.

Температура повітря підніметься з 16° вранці до 27° вдень, вночі до +17°. Вітер північний, 2-5 м/с.

Фото: Центральний парк Харкова

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Вам може бути цікаво


Завтра в Харкові очікується ясний і сонячний день з незначною хмарністю. Імовірність опадів мінімальна, до 5 відсотків, що свідчить про практично відсутність дощу. Такі погодні умови зазвичай сприяють приємному та комфортному проведенню часу на свіжому повітрі.

Температура повітря буде зростати впродовж дня, починаючи з 16 градусів зранку і сягаючи 27 градусів вдень. Велика різниця між денною і нічною температурою, що становить 10 градусів, може вплинути на комфорт людей, оскільки не так легко адаптуватися до таких гострих змін. Тим, хто планує провести час надворі у вечірні години, краще підготуватися до відносно прохолодної погоди, оскільки температура вночі може опуститися до +17 градусів.

Що стосується вітру, очікується північний вітер зі швидкістю 2-5 м/с. Цей вітер не буде сильним, але його можна буде відчути, особливо на відкритих просторах, таких як парки або бульвари. Вважаючи це, ми радимо людям, які збираються провести багато часу на вулиці, взяти з собою легкий верхній одяг або вітерну куртку, щоб захиститися від прохолодного вітру.

На фото бачимо Центральний парк Харкова, що свідчить про приємні умови для прогулянок та розваг на свіжому повітрі. Харківці та гості міста, маючи на увазі прогноз, можуть спланувати активний день, можливо з відвіданням парку або організацією пікніку.

В цілому, прогноз погоди на завтра в Харкові виглядає досить сприятливо. Зважаючи на сонячну погоду та приємні температурні умови, можемо очікувати активний і приємний день, який варто провести на свіжому повітрі.

Джерело: atn.ua