G.News

Останні новини України та Світу

Маркевич не візьме участь у спарингу Карпат

Відсутність Мирона Маркевича на контрольному матчі “Карпати” проти “Металіста 1925”

Відомий головний тренер ФК “Карпати” Мирон Маркевич не зможе керувати своєю командою під час контрольного спарингу з “Металістом 1925”, який заплановано на 5 липня. Оскільки Маркевич планує повернутися з Іспанії лише 6 липня, роль тренера на цей раз виконуватимуть Андрій Сапуга та Володимир Єзерський.

Представники команди відповідатимуть за підготовку команди до матчу

Андрій Сапуга, досвідчений тренер команди “Карпати”, виконуватиме обов’язки головного тренера під час матчу. Тим часом, Володимир Єзерський, інший помічник Маркевича, вже знаходиться у молодіжній збірній України, що готується до участі в фінальній частині чемпіонату Європи U-19, що проходить у Північній Ірландії.

Відсутність Маркевича не є новою для команди

Це не перший раз, коли Мирон Маркевич пропускає матч своєї команди. Раніше він не взяв участі в контрольному матчі проти “Минаю” через аналогічні обставини.

“Це важливий момент для команди “Карпати”, який вимагає від команди показати свою гнучкість та адаптивність. Втім, я впевнений, що вони зможуть впоратися з цим викликом.” – Автор сайту.

Незважаючи на часткову відсутність Маркевича, автор вважає, що команда “Карпати” продемонструє свою силу та згуртованість в цій ситуації.

“Це буде важливим тестом для команди, але я впевнений, що вони зможуть його пройти.” – Автор сайту.

Фото: ФК Карпати

Мирон Маркевич пропустить матч Карпат проти Металіста 1925

Головний тренер ФК “Карпати” Мирон Маркевич повернеться до Львова з Іспанії 6 липня, тому не зможе керувати командою під час спарингу з “Металістом 1925”, який відбудеться 5 липня.

Андрій Сапуга та Володимир Єзерський виконуватимуть обов’язки тренерів

У цьому контрольному матчі команду “Карпати” буде керувати Андрій Сапуга. Володимир Єзерський, ще один помічник Маркевича, вже вирушив до молодіжної збірної України, яка 4 липня розпочала підготовку до фінальної частини чемпіонату Європи U-19 в Північній Ірландії. Там Єзерський буде асистувати головному тренеру Дмитру Михайленку.

Маркевич вже пропустив одну гру команди

Це не перший раз, коли Мирон Маркевич пропускає матч своєї команди. Раніше він не брав участі в контрольному матчі проти “Минаю” з тих самих причин.

Цитата автора сайту

“Це важливий момент для команди “Карпати”, який вимагає від команди показати свою гнучкість та адаптивність. Втім, я впевнений, що вони зможуть впоратися з цим викликом.” – Автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на тимчасову відсутність Маркевича, команда “Карпати” продемонструє свою силу та згуртованість. Це буде важливим тестом для команди, але я впевнений, що вони зможуть його пройти.” – Автор сайту.

Джерело: xsport.ua