G.News

Останні новини України та Світу

Леоненко висловив звинувачення проти зірки Динамо за незадовільний виступ на Євро-2024.

Трансферні вартості гравців в українському футболі: Погляд Віктора Леоненка

У цій статті, екс-футболіст збірної України та видатний спеціаліст Віктор Леоненко дискутує проблему трансферних цін на українських футболістів. Він обговорює, як висока ціна продажу гравців може негативно вплинути на репутацію країни та клубу та висвітлює специфіку трансферної політики українських клубів.

Основні тези:

  • Трансферні вартості гравців: Леоненко поділився своєю думкою щодо високих цін на українських футболістів, підкреслюючи негативний вплив цього на репутацію країни та клубу.
  • Судаков та Бражко на Олімпіаді: Леоненко розповів, чому молоді українські таланти Судаков і Бражко не зіграють на наступній Олімпіаді.

“Віктор Леоненко, як завжди, без обходу висловлює свою думку. Його погляд на трансферну політику українських клубів може бути контроверсійним, але він заслуговує на увагу.”

Хоча деякі зазначені Леоненком питання можуть спровокувати дискусії, вони безумовно привертають увагу до актуальних проблем українського футболу.

Віктор Леоненко: “Ми вміємо дорого втюхувати наших футболістів”

Екс-футболіст збірної України Віктор Леоненко поділився своїми думками щодо трансферних цін на гравців збірної України.

Трансферні вартості гравців: погляд Леоненка

«Ми, безумовно, вміємо продавати наших футболістів за високу ціну. З одного боку – це позитивно, але з іншого – коли так продавати, то потім можуть з’явитися проблеми з репутацією країни та клубу. Винятком є лише Циганков і Довбик, які активно грають у своїх клубах. Проте, Довбик з такою грою на Євро далеко не поїде.

Щодо Шапаренка, за нього пропонують 10-15 мільйонів, а Динамо вимагає 100. Відчуваєте різницю? На мою думку, за нього потрібно ще доплатити, особливо після його слабкого виступу на чемпіонаті Європи», – коментує Леоненко.

Чому Бражко і Судаков не зіграють на Олімпіаді

Раніше Леоненко розповів, чому Бражко і Судаков не зіграють на Олімпіаді.

Цитата автора сайту

“Віктор Леоненко, як завжди, без обходу висловлює свою думку. Його погляд на трансферну політику українських клубів може бути контроверсійним, але він заслуговує на увагу.”

Висновок автора сайту

Віктор Леоненко, відомий своєю прямістю, не боїться критикувати трансферну політику українських клубів. Його коментарі можуть викликати дискусії, але вони завжди привертають увагу до важливих питань українського футболу.

Джерело: sport.ua