G.News

Останні новини України та Світу

Клуб “Стопами Шевченка” малоймовірно підпише контракт з Довбиком.

Артем Довбик: Примітний форвард привертає увагу відомих футбольних клубів

Артем Довбик, це 26-річний форвард українського клубу “Жирона”, який наразі привертає собою розгляд відомих футбольних команд. Ці великі клуби розглядають можливість підписання контракту з цим зірковим гравцем під час найближчого літнього трансферного вікна.

Італійський клуб “Мілан” виявляє зацікавленість у Довбику

Згідно з відгуками, “Мілан” є одним з клубів, які проявляють бажання привернути Довбика. Однак, перехід Довбика в “Мілан” проходить певні труднощі, оскільки головною перешкодою є його висока вартість, яку “Мілан” не готовий витрачати внаслідок свого фінансового становища. Наразі, вони повинні витратити 40 мільйонів євро на трансфер аби забезпечити підписання Довбика.

Довбик: найкращий бомбардир Ла Ліги сезону 2023/24

Довбик демонструє себе як першокласний гравець, ставши найкращим бомбардиром Ла Ліги у сезоні 2023/24 з 24 голами, обійшовши Александра Серлота з “Вільярреала”, який забив лише 23 голи.

“Артем Довбик – це яскравий приклад того, як талант і наполегливість можуть привести до визнання на міжнародному рівні. Його успіхи в Ла Лізі є показником його високого професіоналізму і великого потенціалу”, – коментує автор сайту.

Незважаючи на інтерес від відомих клубів, Довбику варто пильно обрати свій наступний крок. Ключовими факторами в його рішенні мають бути не тільки, фінансові переваги, а й можливості для подальшого розвитку і професійного зростання.

Артем Довбик привертає увагу відомих футбольних клубів

26-річний форвард українського клубу “Жирона”, Артем Довбик, став об’єктом інтересу для ряду відомих футбольних команд. Ці клуби планують спробувати підписати контракт з Довбиком під час літнього трансферного вікна.

Італійський “Мілан” зацікавлений у Довбику

Згідно з повідомленнями, одним з клубів, який проявляє інтерес до Довбика, є італійський гранд “Мілан”. Однак трансфер Довбика не є пріоритетним для “Мілана”. Основною перешкодою є висока вартість українського форварда – “Мілан” наразі не готовий витратити на його трансфер 40 мільйонів євро. Керівництво клубу вважає, що придбання Джошуа Зіркзе з “Болоньї” буде більш вигідним фінансовим рішенням.

Довбик – найкращий бомбардир сезону Ла Ліги 2023/24

Варто відзначити, що Артем Довбик став найкращим бомбардиром сезону Ла Ліги 2023/24, забивши 24 голи. Він обійшов Александера Серлота з “Вільярреала”, який забив 23 м’ячі.

Цитата автора сайту

“Артем Довбик – це яскравий приклад того, як талант і наполегливість можуть привести до визнання на міжнародному рівні. Його успіхи в Ла Лізі є показником його високого професіоналізму і великого потенціалу”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на інтерес від відомих клубів, Довбику варто обережно підходити до вибору свого наступного кроку. Важливо не тільки фінансова сторона угоди, але й можливості для подальшого розвитку і професійного зростання”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: sport.ua