G.News

Останні новини України та Світу

Ігор Бєланов заявляє, що гравці збірної не повинні вважати гроші важливішими за футбол.

Відомий український футболіст Ігор Бєланов висловлює свої роздуми щодо виступу збірної України на Євро-2024

В статті, яку ми підготували для вас сьогодні, відомий український футболіст Ігор Бєланов висловлює свої міркування про виступ національної збірної України на Євро-2024. В ньому він говорить про різний успіх збірної: починаючи з провалу у матчі з Румунією до пізніх перемог над Словаччиною та нічиєї з Бельгією.

Основні теми статті

  • Міркування про виступ збірної України на Євро-2024.
  • Аналіз матчів з Румунією, Словаччиною та Бельгією.
  • Загальна реакція на невдачу збірної.
  • Цитата автора сайту про необхідність аналізувати помилки.
  • Висновок автора сайту про великий потенціал збірної України.

Він також глибоко занурюється в роль головного тренера, Сергія Реброва, і його відповідальність за успіхи та невдачі команди. На завершення, Ігор Бєланов закликає до оптимізму, попри невдачі, і наголошує на необхідності йти вперед і навчатись на своїх помилках.

Стаття завершується висловлюванням відомого українського тренера Віктора Хлуса про виступ України на Євро-2024.

Сповнений інсайтів від експерта, ця стаття обов’язково сподобається всім прихильникам футболу, особливо фанатам збірної України.

Ігор Бєланов: Міркування про виступ збірної України на Євро-2024

Відомий український футболіст Ігор Бєланов висловив свою думку щодо гри національної збірної України на Євро-2024.

– Футбол – це гра, де все можливо. Іноді одна гра може вирішити все, як це сталося на цьому чемпіонаті. Ми мали подібну ситуацію на Євро-1988, але там ключова гра була фінальною. Ми перемогли Голландію у груповому етапі, але програли їй у фіналі. На тому чемпіонаті наша команда не програла жодного матчу до фіналу. Команда під керівництвом Валерія Лобановського серйозно підійшла до турніру і здобула срібні медалі. Але на цьому Євро-2024 збірна України не могла допустити поразки на початку групового етапу. Я попереджав, що не можна розслаблятися і що “зіркова” хвороба нам не потрібна. Якщо в команді не буде гарного мікроклімату, то нічого не вийде. І так сталося. Але життя продовжується. Ми повинні йти вперед і доводити свою професійну придатність, а не просто говорити, як ми “круті”. Чемпіонат Європи не терпить “зіркової” хвороби і не прощає.

Аналіз матчів з Румунією, Словаччиною та Бельгією

– Матч з Румунією був провалом. А щодо наступних ігор у групі – з Словаччиною та Бельгією, де були зафіксовані перемога і нічия відповідно, то після поразки з румунами наші хлопці зібралися і грали добре. Але це було трохи запізно. Результат 0:3 у першій грі дуже нашкодив збірній України. Але наша команда має перспективу, якщо тренерський склад зможе створити в ній атмосферу взаємної поваги та довіри. І щоб футболісти, які захищають кольори збірної, не ставили гроші вище за футбол і власну гідність. Вони повинні пам’ятати, що вони грають за країну, і вони повинні боротися в кожному матчі.

Реакція на невдачу збірної

– Невдача збірної викликала багато критики як на адресу гравців, так і на адресу головного тренера. Але я вважаю, що не варто звинувачувати Сергія Реброва. Незважаючи на невдачу на Євро-2024, ми повинні йти вперед, у нас є гарна перспектива. Навпаки, Реброву потрібно допомогти зробити нашу команду конкурентоспроможною. Дуже шкода, що Україна так невдало завершила груповий етап на Євро-2024. Збірна Грузії показала, що таке бойовий настрій.

Цитата автора сайту

“Важливо не тільки вигравати, але й вміти проаналізувати свої помилки і вивчити з них уроки. Це стосується і збірної України”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту підкреслює: “Незважаючи на невдачі, збірна України має великий потенціал. Головне – це не зупинятися на досягнутому і йти вперед, навчаючись на своїх помилках”.

Раніше Віктор Хлус також висловив свою думку про виступ України на Євро-2024.

Джерело: sport.ua