G.News

Останні новини України та Світу

Футбольний клуб “Брюгге” домовився про трансфер українського футболіста Романа Яремчука з “Трабзонспор”.

Угода про трансфер Романа Яремчука узгоджена між “Брюгге” та “Трабзонспором”

Саша Тавольєрі, відомий спортивний журналіст, повідомив про важливий прогрес в переговорах про трансфер українського футболіста Романа Яремчука. Він підтвердив, що “Брюгге” та “Трабзонспор” вже домовились про умови його переходу, але точних деталей контракту ще не узгоджено.

Деталі трансферу

Згідно Тавольєрі, “Трабзонспор” планує витратити на трансфер Яремчука 8 мільйонів євро. Зараз клуби ведуть переговори про умови контракту, пропонуючи футболісту трирічний контракт з можливістю продовження на ще один рік.

Інтерес до Яремчука в Туреччині

Відзначається активний інтерес до Яремчука і з боку іншого турецького клубу – “Фенербахче”. Вони мають можливість пропонувати українському форварду гру в Лізі чемпіонів наступного сезону.

️ EXCL. #Clubbrugge & #Trabzonspor got an agreement on a permanent move for Roman Yaremchuk around 8M€! However, there is still no agreement between Yaremchuk and #Trabzon. Three years contract + one year option on the table. #Fenerbahçe also on it and got…”.

– Sacha Tavolieri, June 28, 2024

Висновок автора сайту

Трансфер Романа Яремчука в “Трабзонспор” може стати значним кроком в його кар’єрі. Все залежить від того, чи зможуть клуби домовитися про умови контракту. Необхідно врахувати, що “Фенербахче” також зацікавлений у Яремчуку, пропонуючи йому можливість виступати в Лізі чемпіонів.

Умови трансферу Романа Яремчука узгоджено між “Брюгге” та “Трабзонспором”

“Брюгге” та “Трабзонспор” досягли угоди щодо трансферу українського форварда Романа Яремчука. Цю інформацію повідомив журналіст Саша Тавольєрі.

Деталі трансферу

За даними Тавольєрі, “Трабзонспор” витратить на трансфер Яремчука 8 мільйонів євро. Однак, наразі умови контракту з самим футболістом ще не узгоджено. Яремчуку пропонують контракт на три роки з можливістю продовження ще на один рік.

Інтерес до Яремчука в Туреччині

Варто відзначити, що ситуацію навколо Яремчука пильно стежить інший турецький клуб – “Фенербахче”. Він може запропонувати українському форварду гру в Лізі чемпіонів наступного сезону.

Раніше було відомо, що “Трабзонспор” також розглядає кандидатуру Воута Вегхорста.

Цитата автора сайту

“️ EXCL. #Clubbrugge & #Trabzonspor got an agreement on a permanent move for Roman Yaremchuk around 8M€! However, there is still no agreement between Yaremchuk and #Trabzon. Three years contract + one year option on the table. #Fenerbahçe also on it and got…” – Sacha Tavolieri, June 28, 2024

Висновок автора сайту

Трансфер Романа Яремчука в “Трабзонспор” може стати значним кроком в його кар’єрі. Однак, все залежить від того, чи зможуть клуби домовитися про умови контракту. “Фенербахче” також продовжує бути в грі, пропонуючи Яремчуку можливість грати в Лізі чемпіонів.

Джерело: sport.ua