G.News

Останні новини України та Світу

Вінниця: Вибухи відбулися під час повітряної тривоги

Взрыв, произошедший в течение воздушной тревоги в Виннице, свидетельствует о обострении ситуации с безопасностью воздушного пространства Украины. В ночь на 1 июня корреспонденты Суспільного сообщили, что они слышали шум взрыва в городе. Воздушные силы ВСУ заранее предупреждали о наличии беспилотных летательных аппаратов в южной и восточной частях Винницкой области, с курсом западным/северо-западным.

Напомним также, что в ночь на 1 июня в Киевской области продолжалась воздушная тревога в течение часа и 26 минут. Эта тревога была связана с ракетной опасностью из-за наличия беспилотных летательных аппаратов. Киевская областная власть сообщила, что в области были активированы системы противовоздушной обороны.

Инцидент в Виннице и продолжающаяся воздушная тревога в Киевской области являются серьезным сигналом о необходимости повышения уровня безопасности в воздушном пространстве Украины и эффективной работы систем противовоздушной обороны. Важно обратить особое внимание на меры противовоздушной обороны и обеспечение безопасности граждан.

Вибух під час повітряної тривоги у Вінниці

У ніч на 1 червня у Вінниці відбувся вибух під час повітряної тривоги, який був чутний у місті. Про це повідомили кореспонденти Суспільного о 02:17.

Попередження Повітряних сил ЗСУ

Повітряні сили ЗСУ напередодні попереджали про наявність безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в південній та східній частині Вінницької області, курс західний/північно-західний.

Повітряна тривога в Київській області

Також нагадаємо, що у ніч на 1 червня у Київській області тривала повітряна тривога протягом однієї години і 26 хвилин. Ця тривога була пов’язана з ракетною небезпекою через наявність БпЛА. Київська обласна влада повідомила, що в області були активовані системи протиповітряної оборони (ППО).

Висновок

Вибух під час повітряної тривоги у Вінниці та тривала повітряна тривога в Київській області свідчать про загострення ситуації з безпекою в повітряному просторі України. Необхідно звернути особливу увагу на заходи протиповітряної оборони та забезпечення безпеки громадян.

Це важливий сигнал про необхідність підвищення рівня безпеки в повітряному просторі України та ефективної роботи систем протиповітряної оборони.

Джерело: ukr.net