G.News

Останні новини України та Світу

Причини повітряної тривоги на Вінниччині

у разі повітряної тривоги на Вінниччині. Важливо не панікувати і відразу шукати укриття. Будьте обережні, дотримуйтесь усіх рекомендацій і заходів безпеки. Не забувайте про важливість співпраці та допомоги один одному у цей непростий час. Безпека перш за все!

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це у своєму офіційному каналі.

У повідомленні зазначається, що тривога оголошена в областях, де існує небезпека ракетного нападу. О 12:00 планується відбій повітряної тривоги на Вінниччині.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та негайно шукати укриття до сигналу відбою. Це стосується всіх мешканців області, незалежно від віку та статі. Застосування балістичного озброєння може мати серйозні наслідки, тому важливо дотримуватись інструкцій та заходів безпеки.

Ми закликаємо всіх мешканців Вінниччини бути обережними та дотримуватись усіх рекомендацій влади та служб безпеки. Зберігайте спокій та допомагайте один одному у цей непростий час.

Цитата автора сайту: “Безпека перш за все”

Висновок автора сайту: Збережіть спокій та дотримуйтесь інструкцій

Джерело: myvin.com.ua