G.News

Останні новини України та Світу

Україною шириться повітряна тривога: що відомо

Україна опинилася під загрозою ракетної небезпеки на всій своїй території. У п’ятницю, 21 червня, о 13:57 годині, у Києві та областях оголошено повітряну тривогу. Командування Повітряних сил ЗСУ попередило про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області. Це повідомлення припоминає нам про те, що Збройні сили України нещодавно успішно атакували деякі об’єкти нафтопереробної галузі та інші важливі цілі в Російській Федерації. Наприклад, в ніч проти 21 червня, Росію атакувало понад 100 дронів, один з яких впав на території Ільського НПЗ на Кубані. Дані події продовжують дивувати світ. Не забудьте следити за провідними новинами дня, залишайтеся з нами.

Ракетна небезпека – по всій території України.

У п’ятницю, 21 червня, о 13:57 у Києві та областях оголошено повітряну тривогу. Ракетна небезпека – по всій території України.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Увага! Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що протягом останніх кількох днів Збройні сили України успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі на території Російської Федерації.

Так, у ніч проти 21 червня Росію атакували понад 100 дронів. Зокрема, у Єйську сталася пожежа на території 726-го навчального центру ППО. Згодом з’явилась інформація, що БпЛА впав на території Ільського НПЗ на Кубані.

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua