G.News

Останні новини України та Світу

Онлайн карта бойових дій в Україні на 28.06.2024: ситуація на фронті

Шановні громадяни!

Наразі в Україні триває повномасштабна війна, розв’язана РФ. Ситуація залишається напруженою та змінюється з кожною годиною. Тому дуже важливо стежити за офіційними повідомленнями від державних органів влади та силових структур України.

Уникайте недостовірних та непідтверджених даних з сумнівних каналів і ресурсів. Пам’ятайте, що дезінформація та фейки є однією зі зброй ворога.

Для отримання оперативної інформації про ситуацію на фронтах слідкуйте за щоденними зведеннями Генерального штабу Збройних Сил України.

Зберігайте спокій, довіряйте лише офіційним джерелам і робіть усе можливе для підтримки нашої армії. Разом ми здолаємо ворога!

Слава Україні!

Шановні громадяни!

Знаючи складну ситуацію, в якій знаходиться Україна, ми повинні бути свідомими та пильними відносно інформації, яку ми отримуємо. Зараз, коли російська агресія триває в Україні, надзвичайно важливо залучати перевірені джерела та довіряти лише офіційним повідомленням від державних органів влади та силових структур України.

Неперевірені та непідтверджені дані з сумнівних каналів та ресурсів можуть бути дезінформацією і викликати збитки, не тільки для нас, але й для збройних сил України. Це одна з арсеналів, якими користуються наші вороги, тому нам потрібно бути особливо уважними.

Запевняю вас, що для оперативної інформації про ситуацію на фронтах, найкраще довіритися Генеральному штабу Збройних Сил України. Їх щоденні зведення є надійним джерелом і будуть надавати вам достовірну інформацію про ситуацію та заходи, що приймаються.

Важливо зберігати спокій та разом підтримувати нашу армію. Тільки спільними зусиллями ми зможемо здолати ворога. Слава Україні!

Джерело: glavcom.ua