G.News

Останні новини України та Світу

Спекотний сезон: це 5 фільмів літа, на які ми всі підемо в кіно

Цього літа вийде щонайменше 5 крутих фільмів, на які має піти в кіно кожен! Якщо ти не любиш пропускати яскраві прем’єри, пропонуємо добірку найкращих стрічок, що вже скоро вийдуть на екрани.

Канни-2024: фільм про Дональда Трампа шокував критиків секс-сценоюДивіться також

“Фуріоза: Шалений Макс. Сага” (23 травня)

Хоч ця стрічка виходить наприкінці травня, але вона однозначно відкриває спекотний сезон в кіно. Враховуючи відгуки на фільм на Каннах-2024, він залишиться в прокаті на довгі тижні. В центрі сюжету – юна Фуріоза, яку бере в полон байкер Дементус зі своєю бандою. Воїтелька має вижити та жорстоко помститись.

“Фуріоза: Шалений Макс. Сага”: дивитись онлайн трейлер фільму

“Дедпул і Росомаха” (25 липня)

Фільм, який може врятувати всесвіт Marvel. Як дізнаємось з синопсиса фільму, коли рідний світ Вейда Вілсона опиняється перед обличчям знищення, Дедпул неохоче вирушає разом із Росомахою на завдання, яке змінить історію КВМ.

“Дедпул і Росомаха”: дивитись онлайн трейлер фільму

“Думками навиворіт 2” (13 червня)

Довгоочікуване продовження анімації Pixar “Думками навиворіт”. Цього разу до п’ятірки основних емоцій додадуться нові, що гарантує нові шалені пригоди в голові Райлі.

“Думками навиворіт 2”: дивитись онлайн трейлер фільму

“Бордерлендз” (9 серпня)

Шалена комедія, яку порівнюють з “Вартовими галактики”. В центрі сюжету – Ліліт, сумнозвісна мисливиця за головами з таємничим минулим, яка прагне знайти зниклу доньку Атласа. Ліліт укладає несподіваний союз із командою невдах, разом з якими вирушає в неймовірні пригоди.

“Бордерлендз”: дивитись онлайн трейлер фільму

На межі паніки: Гаррі і Меган налякані через новий документальний фільм про нихДивіться також

“Ворон” (22 серпня)

Переосмислення легендарного фільму з Брендоном Лі. В центрі сюжету – музикант Ерік Дрейвен, який мститься за загиблу кохану, воскресши з мертвих.

“Ворон”: дивитись онлайн трейлер фільму

Цього літа вийде щонайменше 5 крутих фільмів, на які має піти в кіно кожен!

Це літо обіцяє бути гарячим у кінематографії, оскільки вийде низка захоплюючих стрічок. Якщо ви любите яскраві прем’єри, то ми підготували для вас добірку найкращих фільмів, які вже скоро з’являться на екранах. Заплановано вихід п’яти фільмів, кожен з яких обіцяє бути захоплюючим та не залишить байдужим жодного глядача.

“Фуріоза: Шалений Макс. Сага” (23 травня)

Цей фільм, що вийде наприкінці травня, відкриє спекотний сезон в кіно. Заснований на високотехнологічному фестивалі Канни-2024, “Фуріоза: Шалений Макс. Сага” вже отримав відмінні відгуки від критиків. Фільм розповідає історію юної Фуріози, яка потрапляє в полон до байкера Дементуса та його банди. Головна героїня повинна вижити та помститись своїм ворогам. Ця епічна пригода точно варта вашої уваги.

“Дедпул і Росомаха” (25 липня)

Цей фільм стане справжнім подарунком для шанувальників всесвіту Marvel. Зазначено, що Дедпул та Росомаха об’єднаються для врятування світу, коли рідний світ Вейда Вілсона знаходиться на межі знищення. Це завдання змінить історію КВМ, а результати можуть бути неймовірними. Фанатам цих персонажів варто побачити, як їхні шляхи перетинаються і як вони разом борються з ворогами.

“Думками навиворіт 2” (13 червня)

Анімаційна стрічка Pixar “Думками навиворіт” отримала продовження. У новому фільмі п’ятірка основних емоцій отримує нових “колег”. Це обіцяє багато нових пригод і шаленої веселощів в голові головної героїні Райлі. “Думками навиворіт 2” точно стане відмінним варіантом для веселого Літа.

“Бордерлендз” (9 серпня)

Цей фільм є шаленою комедією, яку порівнюють з “Вартовими галактики”. Пригоди Ліліт, мисливиці за головами з таємничим минулим, обіцяють бути захоплюючими. Вона прагне знайти свою зниклу доньку Атласа та укладає несподіваний союз з командою невдах. Разом вони зануряться в неймовірні пригоди, які точно не залишать вас байдужими.

“Ворон” (22 серпня)

“Ворон” – це переосмислення легендарного фільму з Брендоном Лі. Музикант Ерік Дрейвен повертається з мертвих, щоб помститись за загиблу кохану. Цей фільм гарантує неминучі емоції та захоплення, і він точно вартий вашої уваги.

Це лише декілька найцікавіших фільмів, що вийдуть цього літа. В кіно чекає багато інших захоплюючих стрічок, які обіцяють будоражити ваші почуття та стати темою гарячих обговорень.

Джерело: lux.fm