G.News

Останні новини України та Світу

Фільм «Земля після» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

В український прокат цього літа виходить фільм режисера Фредеріка Жордена «Земля після» (Survivre). У фільмі розповідається історія родини, яка опинилася в епіцентрі екологічної катастрофи, де спокійне життя перетворилося на виживання. 

Опубліковано офіційний український трейлер пригодницького екшна «Земля після», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 1 серпня 2024 року.

Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів

Про що фільм «Земля після»? Сюжет коротко

Під час сімейної морської подорожі відбувається нечувана катастрофа: океан відступає, повністю оголюючи сушу на тисячі кілометрів. Ті, хто вижив, змушені боротися за своє життя проти істот, які колись населяли океанське дно. А також один проти одного. Однак незабаром океан повернеться, і цей приплив стане останнім в історії людства.

«Земля після» — офіційний український трейлер

«Земля після» (Survivre): актори, режисер та команда фільму

До акторського складу «Земля після» 2024 року увійшли: Емілі Декʼєнн («Братство вовка»), Андреас Пічман (серіал «Пітьма»), Арбен Байрактарай («Гаррі Поттер і Орден Фелікса») та інші.

Режисером стрічки став Фредерік Жорден — французький сценарист, режисер.

Кадри з фільму «Земля після» / Survivre

Постер до фільму «Земля після» / Survivre

Коли вийде у прокат фільм «Земля після» (Survivre)?

Пресслужба повідомила, що в український прокат фільм «Земля після» (Survivre) вийде 1 серпня 2024 року.

Читайте також: 

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram

Фільм «Земля після» режисера Фредеріка Жордена обіцяє стати наступним гучним фільмовим проектом, який буде зацікавлювати глядачів своєю атмосферою постапокаліптичного світу. Сюжет фільму розповідає про сім’ю, яка опиняється усередині екологічної катастрофи. Спокійне та звичне життя миттєво змінюється на справжню боротьбу за виживання. Герої фільму, у тому числі й сама сім’я, змушені стикатися з небезпечними створіннями, що колись населяли океанське дно, та між собою. Однак, вони не можуть довго наслідувати, адже океан незабаром повертається, і ця повінь стає останньою в історії людства.

«Земля після» привертає увагу своїм трейлером, де можна відчути напругу та небезпеку, яка переслідує героїв. Український трейлер дає заглянути в цей постапокаліптичний світ, підкреслюючи наскільки дуже усе змінилося для героїв після катастрофи. Кадри знімання та постери також дають уявлення про естетику та настрій фільму.

Акторський склад фільму «Земля після» також обіцяє бути досить цікавим та талановитим. У ньому знайшли своє місце Емілі Декʼєнн, Андреас Пічман, Арбен Байрактарай та багато інших акторів.

Очікувана прем’єра фільму в українських кінотеатрах призначена на 1 серпня 2024 року. Не можна не відзначити, що це є досить далека дата, проте це дає команді фільму достатньо часу для створення незабутнього та майстерно знятого епічного пригодницького екшну, який зацікавить широку аудиторію.

«Земля після» вже зацікавила глядачів своїм захоплюючим сюжетом та атмосферою пригоди. Цей фільм обіцяє надати глядачам непередбачувану та емоційно насичену подорож у світ виживання після екологічної катастрофи. Вимірювання режисера та акторської гри, показані у трейлері, залишають бажання подивитися цей фільм і дізнатися, як герої зустрінуть виклики та подолають небезпеки, що їм загрожують.

Джерело: womo.ua