G.News

Останні новини України та Світу

5 фільмів, які мотивують на роботу

Фільми по-різному впливають на людей: дозволяють сміятися, з ними можна поплакати, над ними можна задуматися. А є такі, які можуть нас мотивувати на роботу, тож саме про такі кінострічки розповість Кіно 24.

Дивіться також Нокаут від яскравих емоцій: 3 найкращі фільми про боксерів

“Диявол носить Прада”

За сюжетом, дівчина з провінції Енді приїжджає до Нью-Йорку із мрією стати журналісткою. Та її бажаною роботою є місце в найпрестижнішому глянцевому журналі “Подіум”. Попри те, що дівчина наслухалася про себе гору неприємних речей, вона все ж отримує посаду помічниці вишуканої Міранди Прістлі, яка є деспотичним редактором журналу. Однак, дівчина ще не знає, що ця нова робота підкине їй випробування, але чи зможе вона їх пройти? та чи сподобається їй те все “солодке” життя”?

“Диявол носить Прада”: дивіться онлайн трейлер фільму

“Кухар на колесах”

За сюжетом, кар’єра успішного шеф-кухаря Карла Каспера була неочікувано знищено. Чоловік влаштовує істерику в повному людей ресторані знаменитому фуд-блогеру, який написав просто жахливу рецензію на Карла.

Однак чоловік не знав, що його зняли на відео, яке швидко потрапляє на YouTube, а сам Карл на біржу праці. Досить довго він чекав нових пропозицій, тож не отримавши позитивної відповіді він вирішує почати все з самого початку та відкриває власну закусочну в пересувному фургоні.

Допомагати в цій нелегкій справі Карл бере власного десятирічного сина, якого після розлучення бачив рідко, і відправляється їздити південними штатами. Такі поїздки та робота, яка йому подобається роблять чоловіка щасливою людиною.

“Кухар на колесах”: дивіться онлайн трейлер фільму

“Вовк з Уолл-стріт”

За сюжетом, Джордан Белфорт влаштовується працювати брокером в успішний інвестиційний банк, який незабаром закривається. За порадою своєї дружини він знаходить нове місце роботи. Порівняно з попереднім великим банком – це доволі непомітний заклад, який займається продажем дрібних акцій. Чоловік володіє певним шармом і наполегливістю. Джордан точно знає як треба спілкуватися з клієнтами і він швидко стає головним з продажу в офісі. Його успіх та знайомство з сусідом Донні надихає Белфорта відкрити власну фірму. Незабаром його життя набуває абсолютно нових фарб. Та, чи надовго так буде і чи приведе це до добра?

Вовк з Уолл-стріт”: дивіться онлайн трейлер фільму

Також чудовим мотиватором, який налаштує на роботу, буде фільм “Соціальна мережа” та “Людина, яка змінила все”.

Обирайте будь-яку стрічку із добірки та отримуйте дозу мотивації, яка допоможе налаштуватися на робочий тиждень.

Фільми завжди мали сильний вплив на нас, але можуть лише деякі фільми надихати нас на роботу і досягнення. Наприклад, фільм “Диявол носить Прада” розповідає історію Енді, яка мріє про кар’єру журналістки і отримує посаду помічниці Міранди Прістлі, деспотичного редактора журналу. Ця історія показує нам важкості кар’єрного росту і те, як доводиться працювати, щоб досягти успіху. І хоча робота в “Подіумі” вимагає від Енді жертв і випробувань, вона все ж знаходить в собі силу і мотивацію, щоб пройти цей шлях.

Інший фільм, “Кухар на колесах”, розповідає історію шеф-кухаря Карла Каспера, якому кар’єра раптово руйнується через жахливу рецензію фуд-блогера. Цей фільм надихає нас не лише шляхом показу того, як Карл починає все з самого початку, відкриваючи власну закусочну на колесах, але й через його вибір взяти свого сина з собою і почати подорожувати. Цей фільм навчає нас не відмовлятися від своїх мрій і знаходити щастя в тому, що насправді любимо робити.

А “Вовк з Уолл-стріт” розповідає історію Джордана Белфорта, який починає з простого брокера і з часом стає успішним підприємцем. Цей фільм заохочує нас братися за свої мрії і не боятися ризикувати. Джордан відкриває власну фірму і його життя змінюється назавжди. Але це також нагадує нам про те, що успіх може мати свою ціну і не завжди приводить до добра.

Навіть фільми як “Соціальна мережа” та “Людина, яка змінила все” можуть бути великим джерелом мотивації. Обидва фільми розповідають про людей, які змогли знайти успіх і досягти великих звершень. Вони показують нам, що все можливо, якщо вірити у свої мрії і йти до них.

Усі ці фільми мають потужну силу надихати нас на роботу і досягнення. Вони показують, що важкості і випробування можуть бути лише кроком на шляху до успіху. І варто звернути увагу на те, як головні герої змінюються протягом фільму, знаходять в собі силу і мотивацію, щоб рухатися вперед.

Таким чином, ці фільми можуть бути великим джерелом мотивації для нас. Вони нагадують нам, що краса кінематографа полягає не лише в тому, які емоції ми відчуваємо, але й у тому, як вони надихають нас на роботу і досягнення. Тож оберіть будь-яку з цих стрічок і отримайте дозу мотивації для наступного робочого тижня.

Джерело: kino.24tv.ua