G.News

Останні новини України та Світу

3 високорейтингові фільми на реальних подіях, які перевернуть вашу свідомість

Якщо ви хочете отримати такі емоції, то обирайте стрічку з матеріалу Кіно 24. Ми зібрали список високорейтингових фільмів на реальних подіях, які не залишать байдужим нікого.

Рекомендуємо 3 українські акторки, які побудували кар’єру в Росії, але повернулися

“Вогнеборці”

Фільм розповідає історію елітної команди вогнеборців “Granite Mountain Hotshots”, яка у червні 2013 року працювала з надзвичайною природною катастрофою в Прескотті, штат Аризона, США.

Ця пожежа вважається однією з найбільших в історії людства. Кожен член команди має вдома родину і все необхідне для щасливого майбутнього. Проте ця група готова пожертвувати своїм власним життям, щоб зупинити жахливу силу пожежі.

“Вогнеборці”: дивіться онлайн трейлер фільму

“Саллі”

Біографічна драма від п’ятикратного лауреата Оскара і відомого режисера й актора Клінта Іствуда розповідає про події, які стали основою для фільму. Історія розгортається навколо подвигу пілота Чеслі Салленбергера та першого офіцера Джефрі Скайлза, які у січні 2009 року посадили несправний літак на річку Гудзон, рятуючи життя 155 пасажирів і членів екіпажу.

Попри те, що в очах громадськості капітан Саллі став справжнім героєм, що виявив безпрецедентну авіаційну майстерність, всі його дії піддалися ретельному розслідуванню. Виявлення нових доказів може підірвати не лише репутацію, але й загрожувати його кар’єрі пілота.

“Саллі”: дивіться онлайн трейлер фільму

“Неможливе”

Фільм заснований на реальній історії Марії Белон і її сім’ї, яка пережила землетрус і цунамі 2004 року в Індійському океані. Тоді Марія перебувала у відпустці в Таїланді з чоловіком і трьома синами. Під час надзвичайної ситуації вона втратила половину своєї ноги, але вдалося врятувати всю свою родину, яка мало не загинула.

“Неможливе”: дивіться онлайн трейлер фільму

Марія Белон брала безпосередню участь у зніманнях цього фільму, а її роль втілила актриса Наомі Воттс. За цю роль Наомі отримала номінацію на премію Оскар за найкращу жіночу роль на 85-й церемонії вручення.

Рекомендуємо 3 українські акторки, які побудували кар’єру в Росії, але повернулися

Українська кіноіндустрія завжди була плідною грунтом для талановитих акторів. І хоча деякі з них шукали успіх за межами рідної країни, вони повертаються додому, де продовжують здивовувати глядачів своїми вражаючими виступами. У цій статті розглянемо трьох акторок, які вирішили побудувати свою кар’єру в Росії, але потім повернулися назад в Україну.

“Вогнеборці”

Фільм “Вогнеборці” розповідає історію команди вогнеборців “Granite Mountain Hotshots”, яка боролася з однією з найбільших пожеж в історії людства. Ця драматична подія стала великим випробуванням не тільки для самої команди, але й для їх родин, які повинні були впоратися з побоюванням втрати своїх близьких. Фільм демонструє величезну мужність і жертовність пожежників, які віддавали своє життя заради інших.

Захоплююча дія в фільмі заставляє задуматися про те, наскільки людина може йти на ризик, щоб захистити інших, особливо коли навколо виключно небезпека та жахлива сила природи. Стрічка надихає і дає нам зрозуміти, що герої не завжди носять плащі та маски, але є навколо нас і готові зробити все для того, щоб допомогти.

“Саллі”

Фільм “Саллі” розповідає історію героїчного подвигу пілота Чеслі Салленбергера, який посадив літак на річку Гудзон, рятуючи життя всіх пасажирів та екіпажу. Його майстерна авіаційна техніка та стрімкі реакції врятували безліч життів та здивували громадськість. Однак, цей подвиг викликав ретельне розслідування, яке і загрожує його кар’єрі. Фільм ставить нас перед постійним питанням – наскільки довго людина може довести свою невинність у ситуації, коли всі свідчення проти неї?

Стрічка “Саллі” унікально відтворює насичену емоціями історію подвигу, а також передає нервову напругу та напруження пілота в цей тривалий період його життя. Ми привчаємося до думки, що герої несуть на собі величезну відповідальність, але фільм “Саллі” намагається показати нам, що це лише люди, які також мають свої недоліки та вразливості, інколи вони просто знаходяться у складній ситуації, в якій кожне рішення може коштувати життя.

“Неможливе”

Фільм “Неможливе” заснований на реальній історії Марії Белон та її сім’ї, які пережили землетрус і цунамі 2004 року в Індійському океані. Фільм показує вражаючу силу природи та вплив, який вона має на життя людей. Головна героїня втратила половину своєї ноги, але їй вдалося врятувати всю свою родину, що мало не призвело до їх загибелі.

Стрічка “Неможливе” по-новому підходить до жахливої катастрофи, фокусуючись на сімейних цінностях та сили духу, необхідної для переживання трагедії та долання витрат. Історія Марії Белон доводить, що навіть у ситуаціях, коли здається, що все надто важко, людина може знайти силу боротися та вижити. Фільм надає нам важливе нагадування про значення сім’ї та спільної підтримки в найскладніші часи.

Джерело: kino.24tv.ua