G.News

Останні новини України та Світу

3 надихаючих фільми, які вчать цінувати кожну мить

Так, редакція Кіно 24 підготувала 3 стрічки, які вчать цінувати кожну мить найдорогоціннішого, що у нас є – життя. Тож приготуйте собі чогось смачненького та насолоджуйтеся переглядом.

Дивіться також Сподобається кожному: 5 найкращих фільмів Гая Річі

“Завжди кажи так”

За сюжетом, колись сором’язливий Карл Аллен вирішив змінити своє життя. Тепер він змушений відповідати “так” на кожне питання, яке йому ставлять. Для головного героя це в новинку, адже протягом життя він “віднєкувався” від усього. Як наслідок, після таких різких змін його життя справді стає кращим, та чи задоволений він теперішнім становищем, в якому перебуває?

“Завжди кажи так”: дивіться онлайн трейлер

“Клік: з пультом по життю”

Ви коли-небудь уявляли, як це володіти чарівною паличкою або пультом дистанційного керування, який може зупинити час або перемотати його назад? А ось головному герою архітектору Майклу Ньюману уявляти цього не потрібно, адже він вже оцінив усі “переваги” чудо-пульта. Однак диво-техніка дала збій і зламалася, що шокує його, адже з ним він відчував певну владу в руках, бо вважав, що вміє володіти часом так, як йому заманеться.

Ця стрічка є нагадуванням про те, що потрібно завжди насолоджуватися красою життя, а не зациклюючись на минулому. Життя сповнене сюрпризів і чудових моментів, які чекають, щоб ними насолодитися.

“Клік: з пультом по життю”: дивіться онлайн трейлер

“Їж, молись, кохай”

Посеред життєвого хаосу мало хто знаходить час, щоб зупинитися і замислитися: “Хто я є насправді”. Зворушливий фільм “Їсти, молитися, кохати” – це чудова історія, яка нагадує нам про те, що потрібно знаходити гармонію у своєму житті та цінувати навіть найпростіші задоволення, як, наприклад, смакувати смачний шматок італійської піци, що здатна подарувати маленьку радість в душі. Саме з цим і зіштовхнулася головна героїня…

“Їж, молись, кохай”: дивіться онлайн трейлер

Відчуваєте, що життя рухається зі швидкістю світла, то зробіть перепочинок і подаруйте собі кілька годин справжньої кіномагії з одним із цих фантастичних фільмів.

Стаття містить трейлери трьох фільмів, які нагадують нам, що потрібно цінувати та насолоджуватися кожною миттю життя. Незалежно від того, які різкі зміни стаються в нашому житті, важливо не зациклюватися на минулому та шукати гармонію.

“Завжди кажи так”

Цей фільм розповідає про Карла Аллена, який вирішив змінити своє життя і відповідати “так” на кожне питання, яке йому ставлять. Поступово, його життя стає кращим, але чи є він задоволений своїм новим становищем? Це нагадує нам, що зміни можуть бути корисними, проте важливо також знайти баланс і не страждати від перенавантаження.

“Клік: з пультом по життю”

У цьому фільмі головний герой, архітектор Майкл Ньюман, отримує пульт дистанційного керування, який дозволяє йому зупиняти та перемотувати час. Однак, коли ця техніка зламалася, Майкл був шокований, адже він вважав, що володіє часом. Фільм нагадує нам, що потрібно насолоджуватися кожною миттю теперішнього моменту та не зациклюватися на мінулому або майбутньому.

“Їж, молись, кохай”

Цей фільм розповідає нам про те, як важко зупинитися та задуматися про головне посеред життєвого хаосу. Головна героїня навчає нас цінувати найпростіші задоволення, як, наприклад, смакувати смачну їжу. Ця стрічка нагадує нам, що життя сповнене чудових моментів, які чекають, щоб ми насолодилися ними.

Тож, віддаймо собі кілька годин, насолоджуючись цими фільмами, щоб знайти гармонію та зануритися в справжню кіномагію.

Джерело: kino.24tv.ua